Unde locuiesc acum Fulgy și Margherita! Ioniță și Viorica de la Clejani s-au săturat de scandaluri: „Efectiv nu știu ce să mai facă, nu știu cum să îi controleze”

Fulgy și Margherita de la Clejani le dau mari bătăi de cap părinților lor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ioniță și Viorica de la Clejani nu știu ce să mai facă pentru a-și ține copiii sub control. Anul trecut, Fulgy a fost internat la dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească. Margherita, sora lui, a luat-o și ea pe căi greșite și a fost prinsă la volan după ce consumase droguri. Se pare că părinții lor s-au săturat de ce se petrecea chiar sub ochii lor și i-au lăsat pe amândoi s locuiască singuri.

“Viorica și Ioniță le-au luat fiecărui copil câte un apartament de lux. Se săturaseră ca fel de fel de tineri și tinere să se perinde prin casa lor. Amândoi au asistat și la certuri îngrozitoare, așa că au decis că liniștea lor e cea mai important și fiecare trebuie să stea la casa lui.

Ioniță s-a luptat enorm pentru copiii lui, i-a adunat pe fiecare de pe te miri unde, a dat bani grei pentru a aplana conflicte. Efectiv nu știe ce să mai facă, nu știe cum să îi controleze. Viorica plânge mereu, săraca.

Cred că cea mai mare greșeală este faptul că îi alimentează, în continuare, și pe Margherita și pe Fulgy cu bani. Cu mulți bani. Le face toate poftele. Le este frică să le taie veniturile, pentru că se gândesc ca nu cumva copiii să nu se apuce de prostii și mai mari. Greu să fii părinte cu așa odrasle”, au mărturisit surse din anturajul artiștilor, potrivit impact.ro.

Citeste si: Mama Margheritei de la Clejani a luat-o razna din cauză că soarele nu-i luminează vila! Viorica a protestat în stradă FOTO

fara descriere

Viorica de la Clejani, scandal în fața casei după accidentul produs de Margherita

După ce sâmbătă, 23 mai, Margherita a provocat un accident rutier în București, în fața vilei Clejanilor au ajuns mai mulți reporteri. Viorica de la Cljejani a avut o ieșire nervoasă chiar în timpul unei transmisiuni în direct.

”Sunteți o țară de drogați!”, ar fi strigat mama tinerei Margherita într-un acces de furie, după ce a sesizat prezența presei în fața casei ei.

Viorica de la Clejani a ieșit la poartă și a arunat cu o sticlă de lapte în jurnalistă, apoi a început să stropească întreaga echipă cu un furtun cu apă.

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate