Unde locuiește Marius Elisei, după separarea de Oana Roman: „Stă...”

Unde locuiește Marius Elisei după ce el și Oana Roman au anunțat că s-au despărțit

Autor: M.V.

In articol:

Oana Roman a anunțat în urmă cu două săptămâni că se separă de soțul său, după o relație de 7 ani. De curând, aceasta a explicat și ce se întâmplă cu Marius Elisei, după ce au luat această decizie.

Vedeta a petrecut ultimele luni gândindu-se dacă să facă sau nu acest anunț și a ținut să explice că nu este vorba despre divorț, ci despre separare.

„Eu nu am pronunțat niciodată cuvântul divorț. Am scris că este vorba de o separare. Trebuia să faceți analiza pe text. Nu mă interesează ce a înțeles lumea. Ne-am separat și mai departe timpul va decide ce se va întâmpla cu noi”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Unde locuiește Marius Elisei, după separarea de Oana Roman

Tot în cadrul aceluiași interviu, Oana Roman a lămurit și o altă întrebare: cea legată de locul unde Marius Elisei locuiește, după ce s-a produs ruptura. Asta pentru că, întrebată unde își mai doarme soțul ei nopțile, Oana Roman a răspuns sec: „Stă unde vrea!”

 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Oana Roman, prima declarație despre separarea de Marius Elisei

„Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare! Am scris-o si am sters-o apoi! Din pacate, o fac pana la urma! Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l-am mintit niciodată.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Crăciun și de Revelion: „Este cel mai important”

Citeste si: Ce mesaj a primit Oana Roman de la o altă femeie: "Draga mea, era clar că Marius se va uita după alta, dacă tu nu ai grijă de tine"

Citeste si: Oana Roman, imagine incendiară după anunțul despărțirii de soț! Cum a fost surprinsă în pat, de când e "singură și disponibilă"

In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si-au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu.

Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.

Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o trauma de nedescris. Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință, si imi doresc ca relatia noastră ca părinți sa ramana una civilizată și de prietenie in a putea sa ne creștem în mod responsabil copilul.

Marius a fost lângă mine cand nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv si fizic in cresterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase si pt asta il respect si il voi respecta toată viața mea! Imi doresc sa avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem.

Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca părinți trebuie sa ramana impecabilă.

Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi, dar acum amândoi stim ca aceasta separare este unica soluție.
Mi- as dori ca presa sa nu speculeze aberant atata timp cat cred ca am fost destul de clară”!, a scris Oana pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies