Unde lucrează acum soțul Oanei Roman! Vedeta e tare mândră de el

Oana Roman este tare mândră de soțul ei! Uite unde lucrează acum Marius Elisei!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Oana Roman și Marius Elisei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună o fetiță, pe Iza, care este scumpă foc!

În viața de familie a celor trei s-a produs, totuși, o schimbare de bun augur. Marius Elisei a fost șofer la o florărie, dar apoi a plecat la o firmă, la o spălătorie de haine renumită, iar el este chiar manager!

Oana Roman a oferit mai multe informații despre jobul soțului ei. A povestit că Marius este manager la firma respectivă încă de la începutul anului, iar foarte mult timp îl petrece muncind.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, fotografii interzis de sexy, din vacanță

Citeste si: Andy aruncă bomba la Puterea dragostei! ”Roxana îi va da rapid papucii lui Bogdan Mocanu, știe și el”! Motivul pentru care fostul iubit al femeii nu crede în noua ei relație EXCLUSIV

Citeste si: Bombă în showbiz! Elena Gheorghe s-a certat cu soţul! "Cornel s-a supărat foarte tare"! EXCLUSIV

“Fetița este bine, este la grădiniță acum. Marius este la serviciu mai tot timpul acum, de la începutul anului este manager la o firmă ce curăță hainele. Muncește cam mult, am zile în care mă enervez uneori, dar îl înțeleg, pentru că îi place ceea ce face, pleacă dimineața pe la 8.30 și vine seara pe la ora 19.00, ceea ce înseamnă că în fiecare zi eu trebuie să o iau și să o duc pe Iza la grădiniță. Firma unde lucrează Marius este pe locul 17 în lume, au primit și premiu pentru cele mai bune servicii din România în acest domeniu”, a spus Oana Roman pentru click.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: