Unde s-a angajat mama Biancăi Drăgușanu, după ce s-a mutat la București? La 61 de ani, doamna Madi a plecat defintiv din Călan! EXCLUSIV

Mama Biancăi Drăgușanu s-a transferat cu serviciul în București, pentru a fi mai aproape de fiica ei.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Bianca Drăgușanu și-a mutat mama la București iar aceasta s-a angajat la o agenție subordoonată Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Madi Dragoș a părăsit orașul natal, Călan, la 61 de ani.

Bianca Drăgușanu se poate bucura acum de sprijinul deplin al mamei sale, în condițiile în care a ales să-și crească singură fiica.

Madi, mama vedetei, a stat mai mult prin București, în ultimii ani, însă în cele din urmă a obosit să facă navea la Hunedoara.

Ce a scris mama Biancăi în declarația de avere?

Spre norocul ei, mama Biancăi a reușit să se angajeze în București, pe un post asemănător cu cel pe care l-a avut în ultimii 20 de ani la Călan. De câteva luni, Madi Dragoș a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2. Femeia a lucrat până anul trecut la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde a fost încadrată ca expert. De asemenea, actualul soț al lui Madi, Marcel Dragoș, a fost consilier la Primăria Călan.

Citeste si: Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România...- bzi.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu se laudă cu buchete impresionante de flori! Cine se află în spatele acestor cadouri romantice?!

Informația apare în ultima declarație de avere a mamei Biancăi Drăgușanu dată la momentul angajării, adică în septembrie 2020. Madi Dragoș și soțul ei dețin un apartament și o casă în Călan precum și două terenuri adiacente. Femeia conduce un autoturism de tip Audi fabricat în 2009, nu deține bunuri de valoare sau conturi bancare, în schimb are un credit de 24.200

de lei pe care trebuie să-l achite până în luna mai a anului viitor.

Citeste si: Sofia îi calcă pe urme Biancăi Drăgușanu! Micuța este o fashionistă la fel ca mama ei: „S-a îmbrăcat singură pentru grădi”

Mama Biancăi, probleme mari de sănătate

mama Bianca Drăgușanu
Mama Biancăi Drăgușanu, Madi Dragoș

Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, a trecut prin momente teribile, în urmă cu 5 ani, atunci când medicii au anunțat-o că suferă de cancer de piele.

”Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu și nu știam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o duce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-și salva viața”, povestea Bianca Drăgușanu la vremea respectivă. Din fericire, operația a fost una încheiată cu succes, însă mama Biancăi a rămas cu traume pentru mult timp.
Intervenția a fost făcută la nivelul feței, acolo unde i s-a extirpat un neg mare, situat lâgă nas. Odată cu acesta, femeii i s-a scos și o porțiune importantă din piele, iar aceasta a fost nevoită să umble cu un bandaj pe față, lucru care i-a zdruncinat încrederea în sine. Totuși, timpul a trecut, iar Madi a învățat să zâmbească din nou ba chiar a avut puterea să ia viața de la capăt, în Capitală, alături de fiica ei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu întâmpină dificultăți din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale: „Sofia nu are curaj să...”

Bianca Drăgușeanu și-a pus fanii pe jar! Frumoasa blondină, nuntă în secret?

Bianca Drăgușanu, noi detalii despre starea de sănătate a Sofiei! Diagnosticul pus de medici

Horoscop 22 Septembrie 2021: câștiguri financiare pentru Tauri și Capricorni

Tragedie în lumea sportului! A murit la doar 21 de ani. Totul s-a întâmplat pe teren (FOTO)

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

ORBAN ÎL DOBOARĂ PE CÎȚU ÎNAINTE DE CONGRES! Atentat la siguranța națională

FOTO | Cât de frumoasă este iubita jucătorului Andrei Cordea, de la FCSB. Atrage toate privirile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies