Unde s-au izolat de coronavirus Ricardo și Deea de la Puterea dragostei! ”Nu mai pot”

Ricardo și Deea, un cuplu fumos format la Puterea dragostei, s-au izolat împreună în epidemia de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

De când au plecat de la Puterea Dragostei, Ricardo și Deea locuiesc împreună. Cei doi stau în apartamentul părinților lui Ricardo, din Severin, Mehedinți, iar acum s-au izolat toți patru acolo.

Citeste si: Ricardo a părăsit-o pe Deea și s-a întors la Puterea Dragostei? ”Nu am mai vorbit cu el. M-a blocat”

Ricardo și Deea au mărturisit că respecă izolarea și atât ei cât și părinții tânărului stau în casă. Deea, care s-a apucat de vlog după ce a ieșit de la Puterea Dragostei, povestește mereu cum îți petrece ea cu Ricardo izolarea și abia așteaptă să treacă această perioadă.

Citeste si: Decizie bombă luată în toiul nopții. Gata, s-a dus libertatea. Se închide tot - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Un concurent de la Puterea dragostei, alături de fostele sale iubite

Pentru a trece timpul mai ușor, cei doi îți fac diverse farse, se provoacă unul pe celălalt și discută cu fanii lor de la Puterea dragostei. De altfel, recent, cei doi s-au echipat bine, și-au pus măști și au plecat la cumpărături. ”Nu mai pot. Am hotărât să ieșim la cumpărăruri, vom lua mici, cărbune, bere, pentru că vom face grătar aici, în apartament, la etajul 4”, a spus Ricardo. tatăl lui Ricardo, care este un împătimit al grătarelor, a construit unul chiar pe balconul apartamentului aflat la ultimul etaj al blocului. 

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei a vorbit despre iubitul său secret

Deea de la Puterea dragostei locuiește în Italia ”Am o casă lângă plajă”

Deea locuiește în Italia, țară care acum este grav afectată de epidemia de coronavirus. Acolo, Deea și mama ei își doreau să deschidă un salon de înfumusețare, însă planurile lor sunt acum oprite din cauza epidemiei.

De altfel, Deea și Ricardo povesteau într-un interviu pentru WOWbiz.ro că nu s-au gândit unde se vor stabili, în România sau în Italia.

”Eu stau lângă Genova, am plajă în fața casei. Nu ne-am hotărât unde ne vom muta împreună după ce vom pleca de la Puterea Dragostei. Avem mai multe opțiuni și asta e bine”, spune Deea când era în casa Puterea dragostei și îți făcea planuri cu Ricardo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Îi dă afară pe toți! Un gigant mondial, prezent și-n România, anunță concedieri masive

Amenințare mai mare decât COVID-19: Oamenii de știință anunță o altă problemă uriașă: Pericolul e așa mare încât ne poate întoarce în urmă cu 100 de ani

Dezvăluiri din spital! Simina de la Puterea Dragostei stă într-o rezervă specială cu bebelusul ei! ”Este izolată!” EXCLUSIV

Prima poză cu Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies