Unde s-au izolat de coronavirus Ricardo și Deea de la Puterea dragostei! ”Nu mai pot”

Ricardo și Deea, un cuplu fumos format la Puterea dragostei, s-au izolat împreună în epidemia de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

De când au plecat de la Puterea Dragostei, Ricardo și Deea locuiesc împreună. Cei doi stau în apartamentul părinților lui Ricardo, din Severin, Mehedinți, iar acum s-au izolat toți patru acolo.

Citeste si: Ricardo a părăsit-o pe Deea și s-a întors la Puterea Dragostei? ”Nu am mai vorbit cu el. M-a blocat”

fara descriere

Ricardo și Deea au mărturisit că respecă izolarea și atât ei cât și părinții tânărului stau în casă. Deea, care s-a apucat de vlog după ce a ieșit de la Puterea Dragostei, povestește mereu cum îți petrece ea cu Ricardo izolarea și abia așteaptă să treacă această perioadă.

Citeste si: Un concurent de la Puterea dragostei, alături de fostele sale iubite

Pentru a trece timpul mai ușor, cei doi îți fac diverse farse, se provoacă unul pe celălalt și discută cu fanii lor de la Puterea dragostei. De altfel, recent, cei doi s-au echipat bine, și-au pus măști și au plecat la cumpărături. ”Nu mai pot. Am hotărât să ieșim la cumpărăruri, vom lua mici, cărbune, bere, pentru că vom face grătar aici, în apartament, la etajul 4”, a spus Ricardo. tatăl lui Ricardo, care este un împătimit al grătarelor, a construit unul chiar pe balconul apartamentului aflat la ultimul etaj al blocului. 

Citeste si: Raluca Munte de la Puterea Dragostei a vorbit despre iubitul său secret

Deea de la Puterea dragostei locuiește în Italia ”Am o casă lângă plajă”

Deea locuiește în Italia, țară care acum este grav afectată de epidemia de coronavirus. Acolo, Deea și mama ei își doreau să deschidă un salon de înfumusețare, însă planurile lor sunt acum oprite din cauza epidemiei.

De altfel, Deea și Ricardo povesteau într-un interviu pentru WOWbiz.ro că nu s-au gândit unde se vor stabili, în România sau în Italia.

fara descriere

”Eu stau lângă Genova, am plajă în fața casei. Nu ne-am hotărât unde ne vom muta împreună după ce vom pleca de la Puterea Dragostei. Avem mai multe opțiuni și asta e bine”, spune Deea când era în casa Puterea dragostei și îți făcea planuri cu Ricardo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate