Unde se află Roxana Dobre după ce ar fi fugit de acasă! Dezvăluiri halucinante

După ce s-a spus că Roxana Dobre ar fi plecat de acasă, mai mulţi apropiaţi de-ai lui Florin Salam au făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia celor doi.

Autor: T.S.
În cadrul unei emisiuni TV, Eugen Drăgoi a dezvăluit că Roxana Dobre are un simţ financiar extraordinar, iar cei doi bărbaţi sunt nişte victime ale sale.
 
Mai mult de atât, în ceea ce priveşte motivul care ar fi împins-o pe femeie să plece de acasă, acesta a declarat că Roxana nu îl mai suporta pe Florin Salam şi că este plecată chiar de o săptămână.
 
“Eu lângă Florin Salam am stat foarte mulţi ani şi am fost alături de el şi la necaz. Roxana este foarte frumoasă şi a avut o aventură cu acest bărbat pe nume Florin. Dar ea are un simţ al banului foarte bun şi amândoi bărbaţii sunt victimele Roxanei”, a spus Eugen în cadrul unei emisiuni.

“Ea este la Praga acum. Nu ştie nimic de capul ei, iar Florin Salam doarme pe el. Ea este plecată de acasă de acum o săptămână şi a făcut asta pentru că nu-l mai suporta pe Florin Salam”, a mai precizat el.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies