Unde și-a trăit Alexandra ultimele minute din viață! Călăul ei amenajase o cameră specială

Cum arată camera în care Alexandra Măceșanu a cerut cu disperare ajutorul.

Autor: M.V.

In articol:


Detalii înfiorătoare ies la iveală despre ultimele zile din viața Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua victimă a criminalului Gheorghe Dincă.

Oamenii legii au avut parte de un adevărat șoc atunci când au intrat în casa criminalului din Caracal.
Bărbatul ar fi avut o cameră specială în care își ținea victimele sechestrate.

De altfel, așa se poate explica și faptul că Dincă a reușit să o țină sechestrată pe prima sa victimă, Luiza Melencu.

Citeste si: Ce avere ar avea Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a ucis două fete!

Citeste si: Vin Diesel de România, nou mesaj șocant, după crimele din Caracal: „Am dus țara în prăpastie”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Pasiunea secretă a cântăreței Nicoleta Nucă: designul vestimentar! Am filmat-o la un curs special ”Am învățat să-mi desenez ideile” VIDEO EXCLUSIV

În locuință avea o canapea zidită în perete, iar în aceeași cameră unde probabil că își ținea victimele, exista și o improvizație de reșou, unde criminalul făcea mâncare.

Conform unor surse apropiate anchetei, în interiorul acelei camere exista o mizerie de nedescris și un miros de nesuportat.

Ce este butoiul în care au fost găsite oase umane

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a explicat, că în urma propriilor verificări, a observat că butoiul unde au fost găsite fragmente osoase despre care se crede că sunt ale Alexandrei nu este un butoi, ci un arzător improvizat, care acționează ca o sobă.

Avem fragmente osoase ridicate.(...) Victima este un minor de 15 ani. Admițând că ar fi fost arsă în butoi metalic... Am fost și m-am edificat. Am constatat că nu este un butoi în adevăratul sens al cuvântului, ci este un arzător improvizat. Este vorba de un suport metalic confecționat artizanal, cel mai probabil de inculpat, pentru a arde diverse obiecte. Butoiul nu are capace la ambele capete ale cilindrului.

El este așezat pe un chirostiu metalic și focul este dedesubt. Fucnționează ca o sobă improvizată”, a explicat șeful DIICOT, Felix Bănilă.

Vineri, oamenii legii au găsit, la domiciliul lui Dincă Gheorghe, haine arse într-un butoi, oase, bijuterii, 5 pungi de carne în congelator (stabilindu-se că niciuna nu era de natură umană).

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies