Paparazzi

Unde si cum a fost surprinsa Ionela Prodan in urma cu o luna si jumatate! Iata ce facea si cum arata regretata artista - Video Exclusiv!

Ionela Prodan s-a stins din viata dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. In urma cu o luna si jumatate, regretata artista a fost surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro si era aproape de nerecunoscut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Unde si cum a fost surprinsa Ionela Prodan in urma cu o luna si jumatate! Iata ce facea si cum arata regretata artista - Video Exclusiv!icon photo

In urma cu o luna si jumatate, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Ionela Prodan pe strada, impreuna cu fiica ei, Anamaria. Regretata artista era greu de recunoscut! Era nemachiata si avea pe cap o caciula care parca ii schimba complet fizionomia. La chip era alba, iar ochelarii marii ii acopereau parca privirea si cearcanele. Chiar si asa, regretata artista avea insa o tinuta moderna si  costisitoare.

Ionela Prodan fusese cu fiica ei, Anamaria, care n-a scapat-o din ochi pe toata perioada, la o banca unde aveau cate ceva de rezolvat. Impresara si-a tinut mama de mana mai tot timpul si a fost cu ochii pe ea ca pe butelie, semn ca nici atunci regretata artista nu se simtea bine.

 

Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala crancena de care suferea, cancer la pancreas. Regretata artista s-a stins din viata la Spitalul Elias unde fusese internata de cateva saptamani buni. Ea va fi depusa azi la capela Cimitirului Bellu, iar joi, la ora 12.00, va fi inmormantata. Mama Anamariei Prodan se lupta de mult timp cu cancerul, iar in imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro, in urma cu o luna si jumatate, se observa ca Ionela Prodan nu se simtea bine.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune