Unde va avea loc Finala Mireasa sezon 3. Simona Gherghe s-a dat de gol în direct. Nu s-a mai întâmplat în niciun sezon asta

Mai sunt 9 zile până la Finala Mireasa. Simona Gherghe a anunțat schimbările de ultim moment în ceea ce privește ultima ediție din acest sezon.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Finala Mireasa se va desfășura pe 1 august 2021. Înainte cu 10 zile de marea finală Mireasa sezon 3, Simona Gherghe a făcut anunțul în direct.

Mireasa marea finală sezon 3 2021. Când are loc ultima ediție

Mireasa marea finală sezon 3 2021. Când are loc ultima ediție și cum se va desfășura ceremonia de final.

Mireasa este un reality-show matrimonial, iar sezonul 3 a avut marea premieră pe 6 martie 2021, prezentat de Simona Gherghe. În acest moment, patru cupluri se luptă pentru marele premiu, însă unul dintre ele are problemele cu actele. Cuplurile au mers la primărie să-și depună actele necesare pentru căsătorie, însă Blaze și Izabela au avut parte de o surpriză neplăcută. Blaze are nevoie de un document din Nigeria care să ateste că nu este căsătorit în țara sa. El și-a anunțat părinții, care încearcă să-l ajute cu acest document, însă procedura e de durată și până în acest moment nu a ajuns la redacție. Izabela este foarte supărată și spune că nu vede de ce ar mai sta în emisiune dacă nu se poate căsători cu Blaze.

Citeste si: Acuzații și reproșuri dure în casa Mireasa! Două concurente se ceartă pe același bărbat: "De ce apreciezi bărbații altora, nu pot să înțeleg treaba asta!"

Mai sunt 9 zile până la Finala Mireasa
Unde va avea loc Finala Mireasa sezon 3[Sursa foto: Captură YouTube]

Ana și Bogdan au revenit la Primărie, pentru că ei au optat pentru separațiunea bunurilor, însă în final lucrurile au decurs normal.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Marian și Andreea au depus actele și au întâmpinat nicio probelmă. Andreea a declarat că va lua numele lui Marian.

Citeste si: Simona Gherghe a făcut anunțul mult așteptat în casa "Mireasa". Decizia care schimbă regulile show-ului cu câteva zile înainte de finală

Maria și Liviu, însă, au avut și ei nevoie de un document, pecare Liviu îl avea acasă, însă a trimis-o pe mama lui la Giurgiu să-l aducă.

Finala Mireasa sezon 3 va avea loc sâmbătă, 1 august 2021.

Schimbare de ultim moment. Unde va avea loc Finala Mireasa Sezon 3

Sezonul 3 Mireasa a venit cu schimbări pentru concurenți. Concurenții au fost anunțați cu bucurie că de pe 19 iulie și până pe 1 august, când are loc marea finală, nu vor mai sta în două case separate.

Mireasa se apropie de final
Mireasa se apropiea de marea finală[Sursa foto: Captură YouTube]

„Astăzi este 19 iulie, de astăzi încolo, până pe 1 august, vom avea o singură casă! Nu mai există casa băieților, nu mai există casa fetelor și voi cei de acasă o să îi puteți urmări așa cum or să fie la ei acasă', a fost anunțul făcut de Simona Gherghe.

Citeste si: Simona Gherghe, jignită de o concurentă de la "Mireasa". Totul s-a petrecut în direct. Ce reacție a avut prezentatoarea tv

Însă, schimbările nu se opresc aici. Simona Gherghe a anunțat că și finala se va desfășura diferit.

"Doar trei cupluri au ajuns astăzi la Primărie. Au fost la Primăria din Buciumeni, nu din Buftea, pentru că o să vedeți că finala nu o să fie aici, nu o să fie aici în casă și nici în platou. Așa că de fapt ăsta a fost anunțul în premieră că finala de pe 1 august nu o să fie nici în platou, nici în casa Mireasa.", a explicat Simona Gherghe după ce s-a corectat că actele au fost depuse de concurenți nu la Primăria Buftea, ci la Primăria Buciumeni.

Buciumeni este o comună situată în partea de nord a județului Dâmbovița.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona Gherghe, umilită de fanii emisiunii Mireasa. O acuză de favoritism: "Să vină altă prezentatoare"

Simona Gherghe a făcut anunțul mult așteptat în casa "Mireasa". Decizia care schimbă regulile show-ului cu câteva zile înainte de finală

Acuzații și reproșuri dure în casa Mireasa! Două concurente se ceartă pe același bărbat: "De ce apreciezi bărbații altora, nu pot să înțeleg treaba asta!"

Săptămâna deciziilor importante pentru Lei, Pești și încă 4 zodii

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies