Vedete

Unde va creste nepotelul lui Florin Salam. Betty s-a decis!

Betty, fiica cea mare a lui Florin Salam, va naste in aceasta toamna primul sau copil, un baietel.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


 

Unde va creste nepotelul lui Florin Salam. Betty s-a decis!icon photo
Artista se va casatori civil in luna august cu Catalin Visanescu, logodnicul ei, iar o luna mai tarziu va deveni mamica. (Totul despre sarcina lui Betty) 

Pregatirile pentru venirea pe lume a celui mic au inceput, iar primul pas facut de catre cei doi viitori parinti a fost cel de a se muta intr-o alta casa. Astfel, dupa ce au aflat ca Betty este insarcinata, cei doi au renuntat sa mai stea la bloc si s-au mutat in vila familiei. (Cum il va chema pe baietelul lui Betty) 

Mai exact, in vila din Berceni a lui Florin Salam, in casa parinteasca a lui Betty, unde artista s-a nascut si a copilarit.

“S-au mutat in vila din Berceni. Betty isi doreste spatiu si sa stea intr-o casa pe pamant care sa aiba curte.

Sa aiba loc ca sa-I amenajeze baietelului ei un spatiu de joaca, sa ii puna tobogan, legan si alte lucruri de joaca pentru copii. Sunt foarte ferciciti ca s-au intors la vila pentru ca aici se simt cu adevarat acasa”, ne-a declarat Mica, matusa lui Betty Stoian.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune