Unde va fi încarcerat Liviu Dragnea! Șeful PSD a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive

Liviu Dragnea va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova, anunță surse citate de rtv.net. Dragnea își va ispăși astfel condamnarea în același loc ca și Adrian Năstase.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv astăzi la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Liviu Dragnea a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu în acest dosar, în care mai primise o condamnare, tot la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.  

Patru din cei cinci judecători ai completului s-au pronunțat pentru condamnare. Judecătorul care a făcut opinie separată a considerat că procesul ar trebui rejudecat, așa cum a cerut apărarea lui Liviu Dragnea, invocând nelegalitate a completului de 3 judecători care a dat decizia în primă instanță, potrivit digi24.ro. CCR trebuie să se pronunțe asupra acestui aspect.

Instanța urmează acum să scrie mandatele de executare a pedepsei. Acestea vor fi transmise către Tribunalul București care, la rândul său, fiind instanță de executare, va face oficiile către poliție. Aici vor ajunge mandatele de executare, iar ofițerii de poliție trebuie să pună în aplicare mandatele.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate