Uneori merita sa lucrezi de Sarbatori! Uite ce sume cu multe zerouri castiga vedetele de Craciun si de Anul Nou! Andreea Balan ia cei mai putini bani - Vezi cine conduce in acest top!

Craciunul, dar si Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iar pentru aceasta perioada, artistii din Romania si-au stabilit deja programul. Majoritatea dintre ei vor fi pe scena, dar nici nu vor regreta acest lucru pentru ca sumele castigate ii vor face sa uite ca au muncit de Sarbatori.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAndreea Balan va avea in aceasta perioada 10 concerte, iar la finalul lor isi va rotunji veniturile cu aproximativ 30.000 de euro.

Ellie White este un pic mai sus ca Andreea si pe cele 18 concerte pe care le are va incasa aproape 40.000 de euro.

Mai sus in top se situeaza si Elena Gheorghe care va avea sase spectacole si va canta si in noaptea dintre ani. Merita, pentru ca la final, conturile ei vor fi mai bogate cu 50.000 de euro.

fara descriereSmiley se poate lauda si el cu venituri considerabile. Desi nu prea are concerte, fiind prins cu munca in Pro TV, Smiley isi va umple buzunarele cu 52.000 de euro pentru opt concerte.

fara descriereCei mai multi bani in aceasta perioada ii va incasa Alexandra Stan. Ea are 10 concerte, toate peste hotare, iar la final, conturile ei se vor rotunji cu aproximativ 100.000 de euro.

sursa: ziarulring.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate