Uniunea Europeana nu se lasa! Restrictii si la tigarile electronice!

Tigarile cu arome vor fi interzise, iar pe ambalaje vor fi avertismente de mari dimensiuni, potrivit noilor reglementari. De asemenea, in functie de cantitatea de nicotina pe care o contin, tigarile electronice ar putea fi scoase de pe piata. Masurile sunt propuse de Uniunea Europeana, in incercarea stoparii fumatului in randul tinerilor.

Distribuie pe:

fara descriereUniunea Europeana impune reguli noi pentru tigara electronicaUniunea Europeana continua razboiul cu fumatorii. Conform noilor reglementari, tigarile cu arome (mentol, cirese, mere etc) vor fi interzise, iar reclamele anti fumat de pe pachetele de tigari vor ocupa cel putin 75% din suprafata pachetului. Se va interzise si utilizarea de tigarete din tutun rulat. De asemenea, tigarile electronice  vor fi permise doar sub un anumit prag de nicotina, dar trebuie sa contina si ele avertismentele de sanatate. Peste acest prag, inca nespecificat, vor fi permise doar daca sunt autorizate ca medicamente, precum terapiile de substituire a nicotinei.

Tutunul pentru uz nazal si tutunul pentru mestecat vor face obiectul unor reglementari specifice privind etichetarea si ingredientele. Este mentinuta interdictia existenta privind tutul pentru uz oral


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate