Universal Studios face un anunt dureros pentru fanii filmului Fast&Furios! Vezi ce s-ar putea intampla cu toate scenele in care a jucat Paul Walker! Nimeni nu vrea sa se intample asta!

Disparitia fulgeratoare a lui Paul Walker a lasat un gol mare in sufletul fanilor francizei Fast&Furios. Cei de la Universal Studios sunt printre cei mai afectati de moartea lui.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereReprezentantii studiourile au facut un anunt care ar putea sa ii supere pe fanii filmelor cu masini. Acestia spun ca e posibil ca toate scenele filmate pentru Fast and Furios 7 in care apare Paul Walker sa fie scoase din film. Inca nu este vorba de o decizie definitiva pentru ca scenaristii si producatorii urmeaza sa se intalneasca si sa discute acest subiect.

Pana acum s-a filmat aproape jumatate din pelicula, dar scenele nu sunt cronologice, asa ca, scenaristii au mari batai de cap. O alta optiune este inlocuirea lui Paul Walker cu un alt actor, insa acest lucru ar putea reprezenta un minus de imagine pentru iubitorii filmului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate