Unul din cei mai tari medici din Romania, chirurgul Irinel Popescu, este innebunit dupa Universitatea Craiova!

Chirurgul Irinel Popescu este un impatimit al fotbalului si al tenisului.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereA salvat mii de vieti si a realizat de-a lungul timpului nenumarate transplanturi hepatice, fiind considerat unul dintre cei mai buni heptogi din tara noastra. Eminentul profesor Irinel Popescu, caci despre el este vorba, are cateva pasiuni sportive mai putin cunoscute de publicul larg. Ca oltean get beget se declara un mare fan al echipei de fotbal Universitatea Craiova. “Imi aduc aminte ca si cum s-ar fi intamplat ieri de primele meciuri pe care Universitatea Craiova le-a disputat in campionatul Romaniei. Mergeam foarte des pe stadion. Craiova a fost tot timpul un centru fotbalistic puternic, care a furnizat talente uriase in acest sport. Din pacate, nu am reusit sa ajung la nici un meci pe care Craiova Maxima l-a disputat pe teren propriu in acea campanie europeana din Cupa UEFA , din anii '80, cand a reusit sa ajunga in semifinalele acelei competitii”, a explicat Irinel Popescu pentru WOWbiz.ro.

Intrebat despre fotbalistul care i-a ramas la suflet, profesorul Irinel Popescu a enuntat pe nerasuflate un prim nume: “Mie mi-a placut foarte mult Sandu Boc, era magistral in teren. Un real talent”, a precizat marele chirurg, care l-a apreciat deopotriva si pe Ilie Balaci, despre care a spus ca a fost un artist al balonului rotund. Referindu-se la situatia actuala de la Craiova, Irinel Popescu nu crede ca aceasta lupta intre echipa primariei si cea lui Adrian Mititelu se va stinge prea curand. “Totul pleaca de la o lupta de orgolii foarte mare, care, acolo, in, zona Olteniei, este cat se poate de prezenta. Eu mi-as dori ca fotbalul oltean sa renasca iar Craiova sa aiba, din nou, o echipa emblematica pe prima scena fotbalistica a tarii”.

In afara fotbalului, profesorul Irinel Popescu este un mare pasionat de tenis, sport pe care-l practica in fiecare saptamana, avand un partener de dublu celebru. "Joc tenis in fiecare saptamana. Partenerul meu de dublu este Horatiu Malaele, cu care sunt si vecin de bloc. Este un jucator foarte bun. Din cate stiu, din randul actorilor este cotat ca fiind cel mai bun jucator de tenis”, a incheiat profesorul Irinel Popescu.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate