Unul din cei mai vanati "printisori" de Dorobanti este singur si nelinistit! Fiul cel mare al "regelui mezelurilor" s-a despartit iremediabil de manechinul Roxana Ilie | VIDEO EXCLUSIV

Stefan Timis este unul din mostenitorii imperiului de business construit de tatal sau, un nume respectat in industria prelucrarii de carne din Romania

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereRadu jr. si Stefan, sunt fiii unuia dintre cei mai important jucatori de pe piata mezelurilor din Romania, Radu Timis. Desi brandul acestuia isi deruleaza majoritatea afacerilor in Banat, cei doi baieti s-au stabilit de o buna bucata de timp in Capitala, nefiindu-le foarte greu sa iasa in evidenta. 

Tineri, frumusei si cu bani, pustii au avut imediat priza la lumea buna a Capitalei, reusind sa creeze valva prin aspiratiile lor inalte in materie de femei. Practic, tinerii au ajuns intr-un timp foarte scurt sa "zboare" acolo unde doar vulturii pot ajunge, trecandu-si pe raboj cateva nume sonore din show-bizz-ul dambovitean.

Este de notorietate povestea cu iz de telenovela in care tanarul Stefan a fost implicat in urma cu aproape un an, cand a reusit sa o cucereasca din trei vorbe si cateva miscari abile pe Roxana Ilie, fotomodelul care abia se despartise dupa 6 ani de relatie de sotul Mihai Plesa. 

fara descriere

Stefan si Roxana au stat ceva vreme impreuna, apoi s-au certat, iar s-au impacat si, intr-un final, se pare ca au pus capat definitiv telefoneveli. Surse din lumea mondena sustin ca manechinul a gasit o varianta mai atractiva la Paris, acolo unde si-ar fi facut un iubit la fel de potent si cu dare de mana. 

fara descriere

Nu-i vorba ca nimeni nu i-a plans de mila lui Timis jr, mai ales ca acesta are in continuare toate atuurile pentru a deschide multe usi, care aparent par inchise, la domnisoarele cu cota din high-life-ul bucurestean. Ca o dovada in acest sens, paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins zilele trecute pe Stefan, la fel de tanar, atragator si nelinistit, la o cafenea din zona Dorobanti, acolo unde a descins ca un print, fie el si al mezelurilor, dintr-un Lamborghini de colectie, al carui pret de achizitie sare binisor de 200.000 de euro. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate