Unul din gemenii de la Jedwards vrea un cadou inedit de Craciun! Un sarut de la Loredana, iar diva i-a indeplinit dorinta!

Gemenii de la Jadwards au fost invitati speciali la semifinala din aceasta seara de la "Vocea Romania".

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereGemenii blonzi din Irlanda au acceptat dialogul si au fost extrem de incantati de tara noastra. S-au intalnit la hotel cu unii din favoritii lor, Swedish House Mafia, care o sa concerteze in zilele urmatoare la Bucuresti. Au fost fascinati de faptul ca avem maidanezi, dar s-au bucurat si de delicatesele de la noi. "De craciun vreau niste chestii cu scortisoara pe care le-am mancat aici. Nu stiu sa spun cum se numesc, dar au fost extraordinare.", a spus unul dintre ei.
fara descriere
Celalalt geaman a fost mai insistent si a cerut un lucru indraznet. "Eu vreau un sarut de la jurata blonda!", a spus acesta, referindu-se la Loredana.

fara descriereDupa ce au cantat pe scena de la "Vocea Romaniei", gemenii au avut parte de o surpriza inedita. Loredana a auzit de dorinta lor si... le-a indeplinit-o. Solista i-a pupat de mama focului pe cei doi si suntem convinsi ca "blonzii" au plecat cu o impresie buna din Romania.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate