Unul din motivele incredibile ale rupturii de Victor SlavAnda Adam spera ca veni “Soare” pe strada ei. Barbatul pe care inca il iubeste s-a separat de sotie!

Despartirea dintre Anda Adam si Victor Slav a fost intoarsa pe toate fetele. Coincidenta sau nu, barbatul despre care s-a scris ca ar fi avut circa 9 luni o relatie cu cantareata s-a separat recent de nevasta, aceasta alegand sa plece in strainatate cu cei doi copii.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereIn urma cu doi ani, o adevarata bomba exploda in presa romaneasca. Revista Ciao! publica un articol despre relatia pe care Anda Adam ar fi avut-o cu un om de afaceri bucurestean, in varsta de 34 de ani, pe nume Soare, chiar daca la vremea respectiva artista era inca iubita vedetei TV Victor Slav.

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, sotia lui Soare a avut o mare surpriza cand a studiat desfasuratorul telefonului acestuia, gasind foarte multe apeluri si sms-uri schimbate intre el si cantareata. Tocmai din acest motiv,  Roxana s-a intalnit cu Victor Slav, aratandu-i desfasuratorul mobilului, pe care apareau telefoanele si mesajele date de afacerist cantaretei, unele la ore foarte tarzii. Insa, in ciuda celor prezentate de femeie, iubitul Andei Adam a spus ca nu crede ca aceasta ar avea o alta relatie.

fara descrierefara descrierePovestea aparuta in presa a reusit sa schimbe in buna masura relatia dintre Soare si consoarta acestuia, Roxana. Punand in balanta si faptul ca este tatal a doi copii, afaceristul s-a impacat cu Roxana, iar cei doi pareau sa treaca destul de bine peste socul “Anda”.

La doi ani de la acel moment, despartirea Andei Adam coincide teribil de bine cu despartirea dintre dintre Soare si sotia lui. Surse apropiate familiei Soare sustin ca Anda Adam l-ar  fi bombardat in continuare pe barbat cu mesaje si telefoane in perioada derulata de la presupusa lor relatie.

In urma cu doua saptamani,  Roxana l-a parasit din nou pe sot, satula fiind sa tot descopere mesajele artistei. Femeia si-a luat cei doi copii si s-a stabilit in Germania, lasandu-i practic cale libera Andei pentru ceea ce isi dorea de aproape 5 ani! Se pare ca Anda si Soare au reinceput sa se vada, dar cei doi sunt extrem de precauti, avand in vedere ca barbatul nu are inca hotararea de divort.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate