Unul din verii lui Emi Pian a făcut live lăudându-se cu un zimbru de 1000 de kilograme ”L-am prins în sălbăticie”

S-au filmat în timp ce jupuiau un zimbru de 1000 kg pe care spun că l-au adus din Rusia

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre


In articol:

 

Unul din verii lui Emi Pian, poreclit Donarys Spartanu, a făcut de 1 Decembrie un live în care se laudă cu un zimbru pe care susține că îl vor mânca în ziua respectivă.

În imagini se vede un animal imens, agățat de un copac, jupuit și pregătit pentru a fi tranșat.

”Ce părere aveți, mă, de zimbrul ăsta de 1000 de kilograme, care a fost adus din Rusia?”, se aude spunând pe live. Cât adevăr și cât este glumă nu se știe. Pentru că ”zimbrul” cu care se laudă poate să fie de fapt un taur uriaș, atâta timp cât ”vânătorul” spune tot pe filmare că a capturat animalul ajutat de John Wick (un personaj de film)

Citeste si:Maneliști celebri, tâlhăriți de membrii clanului Duduianu! Stenograme uluitoare din dosar: „Faci greșeli mari, să moară...”

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

În jurul animalului sunt mai mulți bărbați care se filmează și își fac poze.

”L-am prins în sălbăticie, la ruși, cu John Wick. E din Rusia, zimbru la 1000 de kilograme”, spune mândru cel care se dă ”vânătorul” de zimbri.

Pe de altă parte, la noi în țară, zimbrul este o specie protejată, trăind în rezervații naturale, iar vânătoarea este interzisă de lege.

Citeste si:George Pian i-a citit ”rechizitorul” lui Leo de la Strehaia! ”Prințul”, în fața judecății țigănești, după ce a alungat-o pe Anca de acasă! Iată capetele de acuzare

Astă vară,
cel poreclit Donarys Spartanu ruga lumea să nu facă live la priveghiul lui Emi Pian

Cel poreclit  Donarys Spartanu a participat în vară laînmormântarea lui Emi Pian și se alătura rudelor care-și doreau să nu se mai facă live-uri de la priveghi. ”Mai avem o rugăminte la toată lumea care vine la priveghiul Regelui EMY să nu se mai facă niciun Live va rugăm din suflet”, posta atunci bărbatul care acum face live cu zimbrul. 

Clanul Duduianu, condus până în vară de Emi Pian, a mai suferit o pierdere zilele trecută. Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian , a murit în închisoare. Nicolae Duduianu a fost unul dintre liderii legendari ai lumii interlope din București. Poreclit ”Pian”, acesta a ridicat clanul Duduianu, care-i poartă și numele. Numai că după moartea fiului săi, Emi Pian, și cu majoritatea membrilor săi importanți în închisoare, clanul Duduianu se vede în imposibilitatea de a-și mai desemna un lider. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vărul lui Duduianu rupe tăcerea! Cum a murit tatăl lui Emi Pian, în închisoare? ”Mergem să-l aducem de la Colibași”

Elvis Pian apare într-o fotografie cu Doinița Oancea! Cum a ajuns actrița să se pozeze cu fratele lui Emi Pian! Dezvăluiri exclusive

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Anunț pentru cei care se vaccinează! De ce ar putea beneficia

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies