Unul dintre cei mai veninoși șerpi a „împodibit” bradul de Crăciun al unei familii din Africa de Sud

Alarma a fost dată de pisicile famileiei, care îi urmăreau toate mișcările reptilei. Stăpânii felinelor au verificat bradul și au avut un șoc când au văzut ce se ascundea printre crengi și globulețe.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Clipe de maximă panică pentru o familie din Africa de Sud, la câteva ore după ce au împodobit bradul de Craciun. Pisicile nu se clinteau din fața pomului, urmărind atente vârful pomului. Astfel, membrii familiei s-au decis să verifice ce le atrage atenția celor două feline și au avut parte de un șoc în toată regula. 

 „Pisicile se uitau la brad, iar soția mea a spus că probabil că este un șoarece pe undeva acolo’”, a declarat Rob Wild a declarat pentru CNN. 

S-a dovedit că o viețuitoare se afla în bradul lor, camuflată printre decorațiunile de Crăciun, dar nu a fost vorba despre o rozătoare, ci despre un șarpe și nu orice fel, ci unul dintre cele mai veninoși din Africa de Sud.  

„Nu am știut ce era la momentul respectiv, dar apoi am căutat pe Google ce șerpi sunt în zona noastră și a apărut imediat ca fiind un boomslang. M-am gândit ‘Doamne, acesta este regele tuturor șerpilor veninoși’”,  a mai adăugat bărbatul. 

Citeste si: Probleme mari pentru Andreea Mantea: "Ma ustura pielea de mor! Nu va arat mai mult, caci va speriati!" Ce a patit prezentatoarea de la "Casa iubirii"- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Familia a cerut imediat ajutor din partea unui specialist. Șarpele a „locuit” în bradul lor timp de câteva ore

Oamenii au înlemnit, după ce au aflat că este vorba despre un șarpe boomslang, al cărui venin este fatal pentru oameni chiar și în cantități mici și poate provoca hemoragii grave.

Ei au cerut de urgență ajutorul unu specialist, care s-a deplasat imediat la fața locului, dar nu înainte de a-i instrui să stea departe de reptilă, însă să nu cumva să o scape din ochi. 

După circa două ore de atârnat printre globulețe și beteală, șarpele a fost prins cu un clește special, fără a opune prea multă rezistență. 

„Odată ce l-am ținut sub control, familia a venit imediat să vadă șarpele.

Acesta nu a încercat să muște sau să fie defensiv pentru că nu i-am dat niciun motiv să o facă. Un moment înfricoșător s-a transformat într-un moment emoționant pentru copii”, a povestit Gerrie Heyns, expertul.

Acesta a explicat că cel mai probabil șarpele ar fi intrat în locuința acestora  în căutare de hrană, apă și adăpost. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fii cea mai frumoasă, în cea mai importantă zi din viața ta, în rochii elegante de nuntă!

Bacalaureat 2022. Când iau vacanță elevii din clasele a XII-a și a XIII-a

Bacalaureat 2022. Când încep înscrierile candidaților la prima sesiune de examen BAC

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vladimir Putin, ÎNLOCUIT! El îi va lua locul. E mâna lui dreaptă

Nimeni nu se astepta: o mare vedeta din Romania s-a recasatorit pe ascuns! Este la a 4-a casnicie

Închis permanent! E vorba de cel mai important bulevard din Capitală. Propunerea care-i va rupe în două pe bucureșteni

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies