Unul dintre cele mai renumite seifuri din lume ajunge la Bucuresti si Constanta. In el se vor afla bijuterii pretioase folosite in productia: Satra-cNoi, Tiganii"

Un seif renumit, dotat cu tehnologie militara, ajunge in Romania. Vezi cine il aduce.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Brown - The Gem Series este unul dintre cele mai renumite seifuri din lume, destinate exclusiv pastrarii si transportului in siguranta a bijuteriilor. El va ajunge la Bucuresti si la Constanta odata cu echipa spectacolului “Satra – Noi, Tiganii”, ce va avea loc la Constanta in data de 3 noiembrie si la Bucuresti pe 4 noiembrie!

Tehnologie militara, design de lux, siguranta 100%

Cu o tehnologie extrem de avansata de securizare, seiful nu arata ca unul clasic, ci are un design ce il asemuieste cu un dulap elegant. Este lucrat manual pe exterior, are compartimente special create pentru bijuterii la interior, insa este conceput sa securizeze la cel mai inalt nivel continutul pe care propietarul in depoziteaza.  Creatorii sai numesc “inginerie mecanica superioara” intregul sistem de protectie, nedevoalnd nici macar cel mai mic detaliu de securitate. Unul dintre modele a fost achizitionat si de Teatrul de Stat ROMEN de la Moscova.

Am cautat cea mai potrivita varianta de a transporta peste tot in lume bijuteriile pe care le folosim in show-ul Satra- Noi, Tiganii. Ganditi-va ca purtam cu noi pentru acest show peste 75 de kg de aur sub forma de bratari, cercei, salbe, curele, etc. Avem si monturi cu pietre pretioase. Deci, nu e de ici-colo”, spune Bobrov Paul - Directorul Teatrului Romen.

Seiful apartine unuia dintre cei mai renumiti si apreciati producatori de seifuri din lume, pe care FORBES l-a catalogat drept compania care a venit cu o abordare diferita aplicand tehnologia militara pentru siguranta de acasa!

Bijuterii de colectie, seif de colectie

Unele dintre bijuteriile pe care le aduce Teatrul ROMEN pentru spectacolul “Satra – Noi Tiganii” sunt de colectie, avand o vechime si de 200 de ani! “Imaginati-va ca acest seif nu este doar de o eleganta extraordinara, fiind lucrat din cele mai fine materiale sau folosind atent detalii – precum lumina interioara (montata de cea mai renumita companie din lume). El iti asigura in interior depozitarea corecta a bijuteriilor. Exista spatii adaptate pentru inele, bratari, ceasuri, etc. Iar pentru noi a contat mult si asta. Nu poti sa depozitezi oricum bijuterii atat de vechi asa cum sunt unele dintre cele pe care noi le folosim in show”, explica Boborov.

Productia “Satra – Noi, Tiganii” IN PREMIERA IN ROMANIA

Pentru prima data pe o scena din Romania, Teatrul de Stat ROMEN de la Moscova aduce in fata publicului nostru o productie impresionanta, in data de 3 noiembrie, la Constanta – Casa Sindicatelor, ora 19.00 si in data de 4 noiembrie, la Bucuresti – Sala Palatului, ora 20.00.

Productia este uluitoare si la nivel de resurse umane si investitie. Rusii vor veni cu un tir alocat doar transportului costumelor, plus un numar de aproximativ 100 de persoane care pun in scena spectacolul. Presa internationala a avut doar cuvinte de lauda precum “fabulos”, “de neimaginat”, “uluitor”.

Costul show-ului “Satra – Noi, tiganii” este estimat la 1.000.000 de dolari.

Biletele s-au pus in vanzare pentru Bucuresti, dupa cum urmeaza:

Categoria 1 - 250 lei

Categoria 2 - 200 lei

Categoria 3 - 150 lei

Categoria 4 - 100 lei

Categoria 5 - 70 lei

Biletele s-au pus in vanzare pentru Constanta, dupa cum urmeaza:

Categoria 1 - 200 lei

Categoria 2 - 150 lei

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Răzvan Botezatu, atac la adresa Oanei Roman după ”episodul pizza”: ”Mi-aș șterge contul...”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Legatura secreta dintre Cenk si Nedim

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies