Unul dintre muncitorii tinuti captivi in Libia a izbucnit in lacrimi la revederea cu Sabbagh! "Am dat bani multi ca sa ajungem in infern"

Constantin Marin este unul dintre cei 33 de romani plecati la munca in Libia care au fost tinuti captivi si obligati sa munceasca in conditii grele. ##VIDEO119697##

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereBarbatul si colegii sai au fost salvati de Christian Sabbagh si colegii sai, cu ajutorul autoritatilor romane si libiene.

Constantin Marin si fiica sa, Mirela, au fost invitati la WOWbiz. Barbatul a inceput sa planga cand l-a revazut pe jurnalistul de la Kanal D care l-a adus acasa. "Am dat bani grei sa ajungem in infern. M-am si imprumutat. Am dat bani, carne de porc, peste, ca mi-a cerut sa ii duc. Ni s-au promis 1500 de dolari pe luna si trei mese pe zi, dar nu ne-au dat nici macar apa", a declarat el.

"Ne-au dat sa mancam doar o luna, pana a inceput prima greva. 10 baieti au protestat pentru ca nu ne dadeau bani. Ne-au luat si noua mancarea, ca sa nu le mai dam si lor. Trageau cu armele in curte ca sa ne intimideze",
a completat barbatul.

##VIDEO119698##

Constantin Marin a precizat ca a trait in teroare si ca au fost zile in care nici nu a mancat. "Ieseam la munca, la doua saptamani ne dadeau cate 20-25 de dinari. Luam alimentele pe care le aruncau si le foloseam. Branza topita, ca era ieftina, sau feta. Le imparteam ca sa ne ajunga 2-3 zile", a explicat barbatul care a muncit peste cinci luni in Libia.

 

Mirela, fiica lui Constantin Marin, a marturisit ca a incercat sa vorbeasca cu mai multi jurnalisti despre situatia tatalui ei si a celorlalti muncitori din Libia, insa nimeni nu a bagat-o in seama. "Domnul Sabbagh era ultima mea speranta", a spus ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate