UPDATE Curs valutar BNR 15 septembrie. Curs surprinzător al leului față de euro și dolar

Cursul valutar valabil în 15 septembrie până la prânz este cel stabilit în ședința de ieri de Banca Națională a României. La ora 13.00 au fost anunțate noile cotații.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

curs valutar
Cursul valutar pentru 15 septembrie


In articol:

Leul a început săptămâna fără fluctuații prea mari. După ce luni, leul a scăzut față de cotațiile de la sfârșitul săptămânii trecute, marți, după ora 13.00, când a fost anunțat cursul oficial de BNR, moneda națională era în ușoara creștere față de euro și de dolar. Totuși, față de luna august, leul s-a devalorizat. Dacă, de exemplu, cursul mediu al BNR pentru euro aferent lunii august 2020 a fost de 4,8372 lei, marți, 15 august, cursul afișat de BNR a fost de  4.8567 lei.

În aceste condiții, și la casele de schimb, leul continuă să se devalorizeze.(VEZI si previziunea sumbră a Europei pentru lunile octombrie și noiembrie)

Iată cursul valutar anunțat astăzi, 15 septembrie, la ora 13.00 de BNR

Curs valutar euro

Un euro= 4.8567 lei

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Față de ziua de vineri, ultima zi bancară a săptămânii trecute, leul s-a menținut, chiar dacă în urmă cu o zi acesta scăzuse la 4.8573. Astăzi însă, creșterea este de 0,0006 față de ieri. (VEZI și de ce Ion Țiriac spune că mărirea pensiilor nu este un lucru bun)

Curs valutar dolar

Un dolar = 4.0866 lei

Deși dolarul s-a depreciat săptămâna trecută, ajungând la 4.0900 lei, luni, moneda americană a reușit să recupereze și a crescut din nou la 4.0974. Astăzi, însă cursul BNR arată, față de ieri, o nouă creștere a leului în fața dolarului, cu 0,0108.

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur sfidează criza financiară. Emisiune cu salariu de 70.000.000 de euro în India

Citeste si: Impozit pe venit 2020. Ce categorii de persoane sunt scutite de la plata acestuia

Citeste si: Legea Pensiilor 2020 se schimbă! Cum poți cumpăra vechime ca să ieși mai repede la pensie

Curs valutar lira sterlină

O liră sterlină = 5.2659 lei

Cursul BNR din 11 septembrie, ultima zi bancară a săptămânii trecute, arăta o valoare de 5.2304 lei pentru o liră sterlină. Însă, săptămâna a început bine și pentru moneda britanică, BNR anunțând la finalul ședinței de luni, un curs pentru liră de 5.2637 lei. Și deși celelalte monede, euro și dolarul, au scăzut un pic, lira sterlină și-a menținut și astăzi trendul, în creștere cu 0,0022 față de 14 septembrie.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Mary de la Puterea Dragostei a recunoscut, codat, că este însărcinată?! După o scurtă investigație online, semnele par a fi clare!

VIDEO Primele imagini cu mama care și-a lovit fetița de 5 ani. Femeia a fost reținută de polițiști. Dezvăluirile halucinante ale concubinului ei: „O teroriza. Aşa ceva nu am...

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Seba, noul concurent de la Puterea Dragostei, le-a ascuns prietenilor adevărul

Caz incredibil la Constanța. O tânără de 22 de ani a snopit în bătaie patru polițiști și trei bodyguarzi. „Au fost mușcați și loviți cu piciorul în cap și în testicule”. Cum s-a...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies