UPDATE Incendiu violent în sudul Capitalei! Pompierii intervin cu 20 de autospeciale. Anunțul lui Raed Arafat VIDEO

Un incendiu puternic se manifestă, duminică, la două hale cu ambalaje din Bucureşti, pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Incendiu violent în sudul Capitalei! Există pericol de extindere

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că incendiul este localizat. 

”În acest moment se verifică spaţiile interioare şi se retrag o parte din forţele de interventie”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

Sursa citată a precizat că nu există victime. La rândul lor, meteorologii au estimat evoluţia norului de fum. 

”Circulaţia aerului se realizează din sector predominant vestic, iar vântul suflă
moderat, cu viteze la rafală de până la 30...35 km/h. Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din zona Bulevardul Metalurgiei din Bucureşti,
precizăm faptul că, până în dimineaţa zilei de mâine, luni (01 iunie) circulaţia aerului va deveni treptat slabă (cu viteze la rafală de până la 15...25 km/h) şi se va realiza din sector vest-sudvestic”, a transmis ANM. 

Știrea inițială

Un incendiu puternic se manifestă, duminică, la două hale cu ambalaje din Bucureşti, pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Pompierii intervin cu 20 de autospeciale şi există risc de extindere la o hală de 1.000 de metri pătraţi şi la o clădire de birouri.

Pompierii au stabilit că este necesară suplimentarea echipajelor. ”Intervin 20 de autospeciale de stingere”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. Circulaţia în zonă a fost oprită pentru a permite intervenţia pompierilor. 

”Incendiul afectează două hale de câte 750 de metri pătraţi care sunt lipite una de cealaltă. Incendiul este în mijloc, dar este cu riscul de a se extinde spre o hală de o mie de metri pătraţi, lipită de cele două, şi la o clădire de birouri. Există risc de extindere”, a afirmat, duminică, la Digi 24, Raed Arafat, şedul DSU. 

Potrivit acestuia nu sunt victime. ”Nu sunt victime. Înţeleg că în cele două hale există ambalaje, este o fabrică de icre care are acolo depozitate ambalaje”, a mai precizat şeful DSU. 

Citeste si: Andi de la Survivor, accident rutier! S-a întâmplat la două ore de când și-a cumpărat mașina

Mesajul RO-ALERT, emis de autorități 

Autoritățile au emis o avertizare Ro-Alert, prin care sfătuiesc oamenii să închidă geamurile și să ocolească zona!

fara descriere

Foto: Digi24

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate