Ups! Dupa Nicoleta, nici Zsolt nu mai poarta verigheta! Avem dovada! Uite cum a explicat bruneta acest lucru

Daca, recent, Nicoleta Luciu a fost vazuta in public fara verigheta, ei bine, iata o noua dovada ca lucrurile nu stau cum trebuie in familia sa!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereZsolt nu poarta nici el verighetaLa acelasi eveniment monden, unde Nicoleta a fost fotografiata fara verigheta, si Zsolt Csergo a aparut fara inelul de cununie pe deget. Omul de afaceri statea foarte relaxat si nu considera ca lipsa bijuteriei ar putea ridica semne de intrebare, mai ales ca sotia era langa el.

fara descriereImaginea care dovedeste ca Csergo nu vine nici el cu bijuteria sfanta la evenimenteSurpriza a fost atat de mare, coroborata si cu absenta verighetei si de pe degetul Nicoletei, incat cei aflati la fata locului au intrebat-o, din nou, pe bruneta daca exista probleme in Paradis si nu mai este atat de legata de sot.

Ea, insa, a fost relaxata si a spus ca, in cuplul lor, fiecare face ce vrea si nu este nevoie sa poarte un anumit obiect ca sa se inteleaga bine. “Important este sa fim fericiti, fie ca avem sau nu inelele sfintite la mana”, a conchis vedeta.

Afla cine este primul barbat celebru din Romania care si-a “ucis” celulita! A recurs la interventii cosmetice ca sa arate ca tras printr-un inel!

Iti vine sa crezi? Afla ce cuplu celebru isi va face Revelionul pentru prima data impreuna, desi se iubesc de ani de zile! Vezi despre cine este vorba!

Pe ce bani traieste Nicoleta Luciu! Chiar Zsolt Csergo a dezvaluit ce suma fabuloasa scoate din afacerea cu sali de jocuri! Totalul este in euro si are sase zerouri!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate