Upsss! Bianca intra in reparatii! Isi schimba silicoanele cu unele mai…

Surprinzator, Bianca este pusa pe schimbari in aceasta perioada! Roscata vrea alte silicoanele si a apelat la doctorul Kasem pentru o interventie cu laser, exact ca si nasa ei, Nicoleta Luciu!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereIn ultima vreme, Bianca este nemultumita de felul in care arata! Tocmai din acest motiv, a acceptat sa fie clienta unei clinici estetice de lux, unde isi va face tot ce are nevoie!

Surse din preajma doamnei Slav sustin ca ea este deja pregatita pentru o interventie la nivelul bustului! “Bianca este de o luna pacienta doctorului Kasem, iar de putin timp, a devenit si imaginea spitalului pe care acesta il are are in Capitala! Cum era de asteptat, ea a recurs la serviciile celebrului estetician si spune ca este foarte multumita! A inceput sa isi faca o serie de proceduri la picioare pentru a “sterge” urmele batailor incasate de la Coco Paun, iar, in scurt timp, se va opera si la bust! Desi este multumita de silicoanele pe care le are, ar vrea sa le mai ridice un pic, sa fie mai tepene! In atari conditii, nu va fi nevoie de cutit, ci doar de laser! La fel au stat lucrurile si in cazul Nicoletei Luciu, care, acum doi ani, a facut o interventie asemanatoare, intrucat, avea sanii lasati de la sarcina si era nevoie de o corectie!”, a povestit o apropiata a vedetei!

Amanuntul pe care nu l-a observat nimeni! Victor i-a trimis flori Andei Adam la doua saptamani dupa nunta cu Bianca?

Foto de senzatie! Uite-l la bustul gol pe iubitul pentru care Bianca Dragusanu a plans la “Din dragoste”! Mihai se bronzeaza ca tractoristii in Spania!

Bianca Dragusanu, ingenuncheata de CNA! "Asta nu e model! In afara de scandal, mai stie altceva?!" - Restul declaratiei o va face pe Bianca sa urle de nervi! Vezi ce se va intampla cu eventuala ei emisiune!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate