Upsss, e pe bune! Zana e doar o amintire! Lavinia s-a mutat definitiv in patul si in inima lui Banica jr! De dragul iubitei, Stefan i-a acceptat si catelul in casa, in timp ce cainele trubadurului sta... afara

Lavinia Parva s-a mutat cu catel si purcel la Stefan. Bruneta este acum stapana casei si nimic nu o mai impiedica sa spere ca, in viitorul apropiat, va deveni urmatoarea doamna Banica!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereLavinia s-a mutat la Banica jr.Andreea Marin a ramas doar o amintire pentru Banica jr. In inima si in casa lui are loc doar o singura femeie, Lavinia Parva, cantareata care are statutul de iubita oficiala!

fara descriereBanica jr. ii satisface iubitei toate pofteleSurse din preajma trubadurului sutin ca bruneta s-a mutat la iubitul ei, satula sa mai faca ture de la apartamentul sau pana la Stefan si invers! “Lavinia considera ca nu mai este cazul sa se ascunda de paparazzi. In plus, relatia dintre ea si Banica jr a evoluat frumos si nimic nu ii mai impiedica sa stea impreuna! De o luna, cantareata s-a instalat in vila artistului, basca si-a luat si catelul, in ciuda faptului ca lui nu ii place sa isi tina animalele in casa! Insa, de dragul femeii, si-a incalcat principiile! L-a lasat pe micutul patruped in imobil si, surpriza, pe cainele sau…afara!”, a povestit un prieten al cantaretului!

Lavinia Parva a pus lumea pe jar! S-a ingrasat sau E GRAVIDA? Vezi fotografiile care i-au facut pe toti sa se intrebe ce s-a intamplat cu silueta iubitei lui Stefan Banica jr

Incredibil! Niciodata nu a semanat Lavinia mai bine cu Andreea Marin! Uite-le pe amandoua!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate