Uraganul Dorian a lovit! Vântul a suflat cu 300 de km/h! Imagini VIDEO horror: "E cea mai tristă zi din viața mea"

Uraganul Dorian a lovit duminică Bahamas, cu ploi torențiale și vânturi cu viteze de circa 300 de kilometri pe oră, un nivel fără echivalent în istoria acestui arhipelag din Caraibe.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Uraganul de categorie 5, considerat "catastrofal" de Centrul Național pentru Uragane din Statele Unite (National Hurricane Center - NHC), a atins țărmul la Elbow Cay, pe insulele Abacos din nord-vestul Bahamas.

"Ne aflăm în fața unui uragan (...) cum nu am văzut niciodată în istoria Bahamas", a declarat Hubert Minnis, prim-ministrul acestui arhipelag alcătuit din peste 700 de insule situat între Florida, Cuba și Haiti. "Este probabil cea mai tristă zi din viața mea", a adăugat el, în lacrimi, relatează ziare.com.

Potrivit NHC, al cărui sediu se află în Miami, Dorian a egalat recordul, care data din 1935, celui mai puternic uragan din Atlantic atunci când a ajuns la țărm, fiind posibile distrugeri masive.

De la Casa Albă, președintele american Donald Trump a lansat un apel la cea mai mare vigilență în fața acestui fenomen climatic "foarte, foarte puternic".

"Rugați-vă pentru locuitorii din Bahamas", a adăugat el la Twitter la scurt timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate