URĂRI DE PAȘTE 2021. Cele mai frumoase mesaje de trimis prietenilor cu ocazia Învierii Domnului

URĂRI DE PAȘTE 2021. Cum le poti ura „Hristos a Înviat” și „Paște fericit” celor dragi?

Urări cu ocazia Paștelui ortodox 2021
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Învierea Domnului Iisus Hristos din morţi este, în fiecare an, un prilej de mare bucurie pentru toţi creştinii. Avem certitudinea că dintre toate minunile Mântuitorului Iisus Hristos cea mai uimitoare este propria Sa înviere din morţi.

Urări cu ocazia Învierii lui Iisus Hristos

Românii obișnuiesc să petreacă această sărbătoare importantă împreună cu familia, dar în cazul în care cei dragi nu sunt alături le putem trimite urările noastre. Mai jos vei găsi câteva modele de urări pe care sa le trimiți familiei sau prieteniilor.

Citeste si: Iepurașul de Paște 2021. Care este povestea și semnificația iepurașului de Paște

„Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!”

„Fie ca Sfintele Sărbători să ne facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa înbelşugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumină, căldură şi iubire în suflet.

Un Paște Fericit !”

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

„Fie ca sfintele sărbători să ne facă viață mai frumoasă, casă mai bogată și masă înbelșugată. Fie ca Învierea Mântuitorului să ne facă să aducem lumina, căldură și iubire în suflet, inimile și gândurile celor dragi și Hristos a Înviat pentru fiecare!”

Citeste si: Biserica s-a făcut scrum în Vinerea Mare, dar Evanghelia a rămas întreagă! Pompierii s-au luptat ore întregi să stingă flăcările

„Sărbătoarea Învierii revarsă speranța, înțelegere și bucurie în lăcășul fiecăruia dintre noi. Deschide-ți inima și pășește cu pioșenie în acest cadru sacru. Un Paște Fericit!”

„Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ți aducă cele 4 taine divine: încredere, lumina, iubire, speranța.

Clipe de neuitat alături de cei dragi și numai realizări! Hristos a înviat!”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„Învierea Domnului să va aducă armonie în casă și în gând, împăcare și regăsirea înțelepciunii în sânul familiei. Hristos a Înviat!”

„Un Paște fericit cu credință, speranța și iubire! La fel ca Domnul Hristos, prin jertfă, efort și suferință să ajungem la biruință! Hristos a Înviat!”

Citeste si: Acatistul Sfintelor Paşti 2021. Se citeşte de la Înviere până la Înalţarea lui Iisus Hristos

„Lumina Sfintei Învieri să îți aducă bucurie, iubire și o minune care să îți schimbe viața în cel mai frumos mod posibil! Un Paște Fericit!”

„Sfânta sărbătoare de Paște este un moment în care dragostea, pacea și seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!”

„Fie că Sfânta sărbătoare de Pașți să va coboare în suflet minunea Învierii. Multă căldură, pace și liniște în suflet. Hristos a Înviat!

Urări cu ocazia Paștelui ortodox 2021
Urări cu ocazia Paștelui[Sursa foto: PixaBay]

Cum le spunem ”Hristos a Înviat” și ”Paște fericit” celor de peste hotare

În cazul în care cei dragi nu sunt alături de tine, ci peste hotare le poți trimite urări, de ce nu, în limba țării în care se află.

Citeste si: Tradiții de Paște 2021. Cum sărbătoresc românii Învierea lui Iisus Hristos

Engleză – „Christ is Risen! Happy Easter!”

Germană – „Christus ist auferstanden! Frohe Ostern!”

Norvegiană – „Kristus er oppstanden! God pĺske!”

Italiană – „Cristo è risorto! Buona Pasqua!”

Franceză – „Le Christ est ressuscité! Joyeuses Paques!”

Portugheză – „Cristo ressuscitou! Páscoa Feliz!”

Spaniolă – „Cristo ha resucitado! Felices Pascuas!”

Turcă – „Hristos dirildi! Mutlu Paskalyalar!”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador a lăsat manelele puțin deoparte și s-a apucat să cânte muzică lăutărească. Artistul, îndemnat de fani să încerce și alt gen muzical

Au trecut doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cum s-a petrecut accidentul în care a murit designerul român

Temutul Mircea Nebunu ”a sărbătorit” cu lăutari condamnarea la închisoare! Interlopul l-a antamat pe Salam la botezul fiului său, de luna viitoare! Dezvăluiri exclusive

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies