Urări de Ziua Îndrăgostiților 2023. Cele mai frumoase mesaje pentru persoana iubită de Valentine's Day

Urări de Ziua Îndrăgostiților 2023. Vezi cele mai frumoase mesaje, urări și SMS-uri pe care să le trimiți jumătății tale de Valentine’s Day 2023.

Autor: Ioana Enache

In articol:

Urări de Ziua Îndrăgostiților 2023.

Vezi cele mai frumoase mesaje, urări și SMS-uri pe care să le trimiți jumătății tale de Valentine’s Day 2023.

Ziua Îndrăgostiților este cea mai specială zi pentru cupluri, zi în care nu trebuie să ratezi ocazia de a-ți exprima iubirea față de sufletul tău pereche. Iată prin ce urări poți să-i spui „La Mulți Ani!” de Valentine’s Day iubitei/iubitului!

Ziua Îndrăgostiților 2023. Urări de „La Mulți Ani!” pentru iubit/iubită

Mă îndoiesc că stelele sunt de foc, mă îndoiesc că soarele se mişcă, mă îndoiesc că adevărul poate fi minciună, dar niciodată nu mă îndoiesc că te iubesc!

Te iubesc cum iubeşte pasărea, pădurea, cum iubeşte aurora, soarele, cum iubeşte floarea, rouă dimineţii. Cu tine trăiesc, exist, iubesc. Fără tine nu sunt nimic.

Visez doar la tine… visez că vei fi mereu lângă mine.

Oare visul meu se va împlini?

Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii…. când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumina. La mulţi ani de Valentine's Day!

Citește și: Valentine's Day 2023. Cele mai frumoase declarații de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiților

Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic îţi va îndrepta ea cursul!…

Fără dragoste suntem orfani de toate, fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!

Dacă sărutările ar fi apă, ţi-aş dărui un ocean întreg. Dacă îmbrăţişările ar fi frunze, ţi-aş dărui o pădure. Dacă dragostea ar fi spaţiu, ţi-aş dărui o galaxie.

Între noi există un ocean. Pădurile şi munţii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secundă şi voi zbura peste mari şi ţări pentru a-ţi trimite dragostea mea. Ai primit-o?

Urări de Ziua Îndrăgostiților 2023. Vezi cu ce cuvinte îți poți surprinde jumătatea de Valentine's Day

Urări de Ziua Îndrăgostiților 2023. Vezi cu ce cuvinte îți poți surprinde jumătatea de Valentine's Day

[Sursa foto: Freepik]

Mesaje de Valentine’s Day pentru sufletul tău pereche

Aş vrea să fiu o lacrimă în ochiul tău, pentru a putea alunecă pe obrazul tău şi a ajunge pe buzele tale, dar nu aş vrea că tu să fii o lacrimă pe obrazul meu pentru că te-aş pierde ori de câte ori aş plânge.

Tu nu știi de mine.. Nu știi cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume în care ne iubim și tu mă știi, mă vrei, mă ai, iar eu… eu te privesc și nu-mi ajunge.. te simt și nu mă satur.. te am și te mai vreau, pentru că te iubesc!

Dragostea mea pentru tine va dura până când un orb va reuși sa picteze zgomotul unei petale de trandafir căzută pe o masă de cristal. TE IUBESC!

Citeste si: Oana Roman îi aduce acuzații grave lui Marius Elisei. Acesta s-ar folosi de fetița lor ,,de dragul unei răzbunări’’- kanald.ro

Citeste si: Așa arată dezastrul. Ce a mai rămas după incendiul care a dus la moartea a peste 100 de persoane care participau la o nuntă| FOTO și VIDEO- stirileprotv.ro

Într-o zi mă vei intreba: Ce este mai important pentru tine, eu sau cu viața ta? Îți voi spune: viaţa mea… Nu pleca de lângă mine pentru ca TU ești viața mea!!!

Să iubeşti înseamnă să trăieşti prin celălalt, să simţi nevoia de a-i poveşti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubeşti înseamnă să te completezi prin celălalt. Happy Valentine’s Day!

Când îmi apari în gând, un zâmbet mare îmi apare pe față. Vreau să-ți spun că astăzi am zâmbit toată ziua! Te iubesc infinit! La mulți ani de ziua iubirii!

Dragul meu soare, îmi luminezi viața. Orice este posibil când te am aproape! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Pentru mine ești cea/cel mai frumos/frumoasă din lume și sunt un om atât de noroc să te am în viața mea. Te iubesc și să nu uiți asta niciodată!

 Iubirea ta îmi aduce toată bucuria din lume. Sper că știi cât de iubit/ă și îndrăgit/ă ești. Happy Valentine's Day!

Te iubesc pentru tot ceea ce ești, tot ceea ce ai fost și tot ceea ce nu ești încă. Ai devenit cea mai bună versiune a ta și sunt cel/cea mai mândru/mândră de persoană pe care o am lângă mine! La mulți ani de Sfântul Valentin!

Urări de Ziua Îndrăgostiților 2023. Vezi cu ce cuvinte îți poți surprinde jumătatea de Valentine's Day

Urări de Ziua Îndrăgostiților 2023. Vezi cu ce cuvinte îți poți surprinde jumătatea de Valentine's Day

[Sursa foto: Freepik]

Urări de Ziua Îndrăgostiților 2023 pentru EL

„Ce avem noi este magic, unic și nu aș vrea să pierdem niciodată. Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru tot!”

„Avem atât de multe amintiri împreună și o viață întreagă nu mi-ar fi de ajuns să te iubesc. Ești tot ce mi-aș fi putut dori vreodată. Te iubesc!”

„Ce simt pentru tine nu poate fi descris în cuvinte, iar tu știi asta. Ești persoana pentru care aș face orice și te iubesc din tot sufletul!”

„Tu îmi ești trecut, prezent și viitor. Tu ești tot ce mi-am dorit. Te iubesc!”

Citește și: Valentine's Day 2023. Idei de activități de făcut în cuplu de Ziua Îndrăgostiților

„O dragoste ca a noastră nu o să moară niciodată, îți promit. O să lupt mereu pentru tine și pentru noi. Te ador!”

Citeste si: „Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație- kfetele.ro

Citeste si: EXCLUSIV- Aderarea României la Spațiul Schengen- Analiză. Marius Ghincea: ”Nu avem șanse credibile de a fi admiși mai devreme de 2025”- De ce se opune, de fapt, Austria?- stirilekanald.ro

Citeste si: Guess Who, prins sub influența substanțelor interzise la volan de poliţiştii din Capitală. A fost întocmit dosar penal- radioimpuls.ro

„Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață. Te ador!”

„Noi nu avem nevoie de o zi specială pentru a sărbători iubirea. Fiecare zi alături de tine este o sărbătoare. Te iubesc și te voi iubi mereu!”

„Am trecut împreună prin bune și rele, mi-ai fost alături mereu și pentru asta și N alte motive te iubesc enorm!”

„În dragoste și în război e permis orice, astfel că nimeni și nimic nu va putea sta vreodată în calea iubirii noastre. Te iubesc mult, dragul meu!”

Mesaje și felicitări de Valentine’s Day 2023 pentru EA

 „Ești cea mai frumoasă din lume și îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine și pentru noi. Te iubesc din tot sufletul!”

„În această zi specială vreau să îți reamintesc că te iubesc foarte mult și că însemni enorm pentru mine. Îți promit că îți vor rămâne mereu alături!”

„Nu mai pot vedea viața fără tine și asta pentru că tu mă completezi perfect. Ești tot ce mi-am dorit și te iubesc enorm!”

„Pentru cea mai importantă persoană din viaţa mea, pentru tine, toată dragostea din lume. Eşti raza de soare din viaţa mea, eşti lumina din întunericul vieţii mele. Te iubesc!”

„Să te iubesc pe tine este cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla. Să nu uiți niciodată că aș face orice pentru tine și pentru iubirea noastră!”

„Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!”

„M-am îndrăgostit de tine încă din prima clipă în care te-am văzut și promit să te iubesc o viață întreagă. Ești minunată!”

„De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că te iubesc!”

„Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiți să înflorești doar pentru mine? Te iubesc!”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care luptă pentru liniștea în cuplu. Nu vor lăsa orgoliul să fie mai presus

Idei de filme de Valentine's Day 2023. Vezi care sunt cele mai romatice filme pe care le poți vedea de Ziua Îndrăgostiților

Așa arată dezastrul. Ce a mai rămas după incendiul care a dus la moartea a peste 100 de persoane care participau la o nuntă | FOTO și VIDEO

Oana Roman îi aduce acuzații grave lui Marius Elisei. Acesta s-ar folosi de fetița lor ,,de dragul unei răzbunări’’

EXCLUSIV - Aderarea României la Spațiul Schengen - Analiză. Marius Ghincea: ”Nu avem șanse credibile de a fi admiși mai devreme de 2025” - De ce se opune, de fapt, Austria?

„Astăzi s-a declanșat o avalanșă!” Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a refăcut viața sentimentală

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit după un mariaj de 7 ani. Bruneta a confirmat divorțul: "Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies