Urgent: Trimiteți un frizer la Florin Salam acasă! Regele manelelor a ajuns să arate precum un hipster pentru că nu are cine să-l tundă

Florin Salam a ajuns de nerecunoscut din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Florin Salam trece prin momente grele, zilele acestea, dar nu pentru că s-ar fi îmbolnăvit în Germania, acolo unde a mers la începutul lunii martie. Starul manelelor suferă cumplit pe plan estetic, asta pentru că nu mai are unde să se tundă și unde să-și aranjeze barba.

Citeste si: ”Bombardierii” se plâng că la izolare ”e mai rău ca la pușcărie! Manea de carantină cu blesteme și miel la proțap

Citeste si: Cum a fost surprins Florin Salam în plină izolare la domiciliu. Artistul nu a mai rezistat în carantină

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Florin Salam n-a suportat carantina. Ce riscă „Regele” maneliștilor

În ultimele imagini ”scăpate” pe Internet, fanii lui Salam au rămas șocat de felul în care acesta a ajuns să arate. Cu părul vâlvoi și barba neîngrijită, manelistul nu mai are nimic din aura de ”rege” cu care se lăuda altădată. Cântărețul suferă cu atât mai mult cu cât el era cunoscut pentru grija pe care o dădea acestor detalii la fiecare ieșire publică. Nimeni nu l-a mai văzut pe Salam niciodată atât de ”neîngrijit” cum este acum.

Costi a rezolvat problema cu lama

”Pletosul” Salam apare într-un story postat weekendul trecut de prietenul său vechi, Costi Ioniță. cei doi s-au întâlnit la studioul din București al constănțeanului pentru a lucra la un proiect comun și în timp ce Costi a rezolvat problema frizurii cu mașina de ras și lama, lui Salam aproape că-i intră părul în ochi. Și în urmă cu două săptămâni, când interpretul a postat un filmuleț alături de fiica lui, acesta are aceeași imagine de hipster, evident, fără să-și dorească acest lucru.

Așadar, cine cunoaște un frizer bun, să-i de adresa lui Florin Salam, pentru că altfel, în puțină vreme, acesta o să ajungă să poarte plete și riscă să-și piardă fanii... Lăsând gluma la o parte, situația este una de înțeles și este una care-i afectează pe mulți bărbați (și femei) de la începutul pandemiei, după ce s-au închis saloanele și frizeriile. Recent au început să apară pe Internet tutoriale despre cum să te tunzi singur, în carantină.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fericit că s-a vindecat, un rrom din Țăndărei, infectat cu COVID-19, face live de la Matei Balș! ”Tăiați porcul, facem paranghelie, m-am făcut bine”

Jador o face praf pe Vulpiţa după ce a ajuns numărul unu în trending: "Cum să mă ia Vulpiţa? Nu m-a luat nimeni până acum. Ce aveţi?"

Nu accepta niciodată aceste cadouri! Îți bagă ghinionul în casă! Lidia Fecioru a prezentat lista cadourilor interzise

Florin Salam, sincer când vine vorba de nașul său, Adi Minune! Declarații șocante despre manele si talentul celor din jurul lui

Florin Salam în carantină, Roxana Dobre, pe străzi! Bruneta rezolvă chestiunile de familie chiar dacă poate pune în pericol pe alții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies