Urlete de durere lângă mormântul Corneliei Catanga! Ce s-a întâmplat cu fiul artistei? „Nu mai pot, nu mai pot. Nu mai am nici lacrimi”

Alexandru, fiul Corneliei Catanga, își strigă durerea la mormântul mamei lui! Mesajul dureros pe care i l-a transmis, la aproape un an de la moartea acesteia!

Autor: Cristina Ionela

Se împlinește aproape un an de la moartea Corneliei Catanga, iar durerea din sufletele celor dragi este de departe de a se termina. Soțul regretatei artiste și fiul acestora, Alexandru Pădureanu, au parte în continuare de momente foarte grele după ce au pierdut-o pe Cornelia Catanga. Cei doi suferă enorm și pare că nu și-au găsit încă liniștea, fără cea care a fost mamă și soție.

Citeste si: Alexandru Pădureanu nu vrea să mai facă nuntă! De ce a luat această decizie fiul Corneliei Catanga: ”Este prea lovit sufletește, copilul meu”

Fiul cântăreței merge des la mormântul acesteia, acolo unde vorbește cu mama lui, i se destăinuie și îi spune ce are pe suflet. Alexandru Pădureanu a transmis un mesaj foarte dureros, pe pagina lui de Facebook, în amintirea mamei lui. Alături, acesta a adăugat și o fotografie de la locul de veci al regretatei artiste, acolo unde a fost făcut un adevărat altar cu flori.

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Aurel Pădureanu a găsit o scrisoare de la Cornelia Catanga! A izbucnit în lacrimi: „Dacă după ce citeşti asta vii la mine, îmi confirmi dragostea ta!”. Detalii sfâșietoare, la câteva luni de la moartea artistei

La mami meu!!!! zbier de tine!!! M-ai lăsat pe pământul asta, printre pungașii ăștia nenorociți!!!! Mama!!! Lumea zice c-as mai bine și plânge inima

în mine!!!!! Nu mai am nici lacrimi… și dacă rabufnesc, rabufnesc în plâns până mi se face rau! Și de tata nu mai zic…. ne mângâi sufletele sa ne ridicam de la pamant, ca ne dai semne! Nu mai putem de tine! Nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot! Lacrimile nu le mai pot opri!”, este mesajul transmis de Alexandru Pădureanu.

Alexandru Pădureanu

Alexandru Pădureanu

[Sursa foto: Facebook]

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Pădureanu nu vrea să mai facă nuntă! De ce a luat această decizie fiul Corneliei Catanga: ”Este prea lovit sufletește, copilul meu”

Aurel Pădureanu a găsit o scrisoare de la Cornelia Catanga! A izbucnit în lacrimi: „Dacă după ce citeşti asta vii la mine, îmi confirmi dragostea ta!”. Detalii sfâșietoare, la...

Aurel Pădureanu, mesaj tăios după parastasul Corneliei Catanga. Lăutarul și-a arătat supărarea: ”Nu știe nimeni ce e în sufletul meu”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

CUTREMUR TOTAL la granița cu România! Anunțul venit chiar acum din Ucraina: "În zona de interes a Basarabiei"

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Legătura dintre Ceaușescu și Putin. Buncărele celor doi dictatori și moartea sub zidul WC-ului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies