Urmărire ca în filme la Marsilieni, Ialomița! Sătenii au prins un fugar care fura din curțile oamenilor

Sătenii satului Marsilieni și-au făcut singuri dreptate după ce au fost furați de un răufăcător care evadase din închisoare acum patru luni

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Sătenii satului Marsilieni, Ialomița, s-au mobilizat pentru a prinde un hoț care le-a furat de-a lungul timpului mai multe bunuri din curte. Oamenii au anunțat poliția pentru a rezolva problema pe cale legală, însă, pentru că s-au trezit cu proviziile de prin gospodării furate, nu au mai avut răbdare.

Citeste si: Anunț șocant făcut de Raed Arafat: „Mâine vom avea peste 850 de cazuri noi de coronavirus”

Marsilienii au pornit în căutarea fugarului care le-a furat proviziile din curte. Cum a decurs urmărirea 

Hoțul pe nume Marinel, un răufăcător care evadase în urmă cu patru luni, a fost prins de ciobanul Petre Roman, înaintea polițiștilor. Marinel a furat din gospodăriile oamenilor produse precum: roșii, vișinată și chiar a muls laptele de la o vacă. Ba mai mult, omul a fost văzut de câțiva săteni trecând râul Ialomița înot cu o oaie. Marinel a fost mai greu de găsit pentru că în fuga lui de poliție, figura lui a căpătat o latură inumană.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Zi importantă pentru Gheorghe Dincă! Ce au decis judecătorii în cazul Monstrului din Caracal, după ce a cerut eliberarea

„Dacă și foile de dafin mi le-a luat”, spune mai mult râzând un bătrânel. 

Sătenii care au pornit în căutarea lui l-au găsit ascuns într-un lan de porumb. Hoțul le-a spus oamenilor să-l lase să fugă pentru că nu vor mai auzi de el, însă oamenii nu s-au lăsat înduplecați sub nicio formă. L-au prins, după care au chemat poliția să-l ducă unde îi este locul.

Citeste si: Coronavirus Romania, 17 iulie. Crestere alarmanta a numarului de noi cazuri COVID-19! Iata cum arata noul bilant!

Pe de altă parte, mama hoțului spune că nu și-a mai văzut fiul de mai bine de jumătate de an. În plus, cumnata hoțului este vizitată mere de poliție pentru că ei cred că l-ar putea ascunde pe fugar la ea acasă.

 

Galerie foto 
Citește și:

Gest necugetat al unui adolescent român. Și-a dat foc în curtea casei, iar tatăl lui a sărit în flăcări să-l salveze

Decizia neașteptată luată de Raed Arafat! Motivul pentru care medicul nu va vota la alegerile locale

Un interlop celebru din București, bătut cu bestialitate de către un milionar! Scandalul a avut loc într-un restaurant

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Dreptate în cazul gorjeanului care și-a ucis cel mai bun prieten, doar pentru a fi cu fosta lui nevastă. Felix s-a ales cu o pedeapsă grea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies