Urmează infernul! Unchiul lui Emi Pian vrea să meargă la ministrul Vela pentru a demasca polițiștii ”anti-mafie” corupți! ”Se vând pe 200 de dolari, e unul care trăiește cu o prostituată din cartier”

Viorel Gongoi, unul dintre liderii comunității rome din România, face afirmații șpcante! El spune că polițiștii care se ocupă de clanuri în cadrul Poliției Capitalei sunt corupți și ”se vând pe 200 de dolari”.

Autor: Radu Constantin

In articol:

politiști clanul pian
Șefii Poliției Capitalei s-au întâlnit cu fratele lui Emi Pian, în prima noapte de priveghi[Sursa foto: Adevărul]

Viorel Gongoi, unchiul lui Emi Pian, susține că ar avea dovezi concrete legate de anumiți polițiștii corupți care ar trebui să se ocupe de clanurile interlope din Capitală.

Fiul ”mamei Omida” spune că ”nici un șef din Poliția Română nu a venit la înmormântearea lui Emi Pian” și că nu orice încăierare între doi ciobani se numește război între clanuri. Declarațiile vin în contextul în care ieri, Adevărul a publicat imagini cu o presupusă întâlnire între Elvis, fratele lui Emi Pian și 3 șefi din Ministerul de Interne: Liviu Vasilescu, șef al Poliției Române, Cătălin Praștin, șeful Poliției Sector 5 și Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei.

Gongoi către Marcel Vela: ”Tu faci clanuri din toate gunoaiele”

Viorel Gongoi
Viorel Gongoi, fiul mamei Omida

Într-un live pe contul lui de socializare, Gongoi i se adrsează direct ministrului Marcel Vela, într-o interpelare publică, îndemnându-l ”să se trezească” și să vadă de ce oameni s-a înconjurat. El îi solicită Ministrului de Interne să-l primească pentru a-i explica ce fac cu adevărat polițiștii de la Capitală, care ar trebui să păzească interlopii.

”Băi omule, băi Vela, tu ești de undeva din Mehedinți, de-acolo. Cum poți să fii așa...? Băi Vela, întreabă-mă pe mine, pe Motoi Viorel zis Gongoi... Întreabă-mă pe mine de departamentul celor care se ocupă de grupările infracționale. Să-ți spun eu, Gongoi, ce notă poartă departamentul ăsta al tău și cât de cretini și de corupți sunt.

Înmormântarea lui Emi Pian

Băi, te rog frumos, uită-te bine la mine, tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Întreabă-mă pe mine, trimite un reprezentant al tău să mă întrebe pe

mine de grupul ăsta împotriva clanurilor. Bă tu ești..., ești ministru...? Bă, tu pe toate gunoaiele din România le faci clanuri? Băi Vela, înseamnă că tu ești..., bă! Cum poți tu să faci asemenea afirmații și să permiți mass-mediei, ziarelor, televiziunilor să vorbească de discuțiile din... Bă, îți garantez eu 100%, eu am fost la discuție, n-a venit nici un fel de polițist decât șeful grupării care era zilele alea de serviciu, la Pian, că eu eram acolo și am vorbit inclusiv cu șeful judiciarului de la secția 9, domnul Cătălin.
N-a venit nici un șef al Poliției Capitalei, nici un șef al Poliției Române, că ăștia nici nu știu care sunt gradele lor...

Citeste si: „El este iubitul meu prinț”. Anca Țurcașiu a împărtășit totul fanilor, iar reacțiile au venit instant: „V-ați găsit un suflet nobil și bun, ca dumneavoastră"- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Băi Vela, voi aveți nume că sunteți cei mai...., voi milițienii. Băi oameni buni, întrebați-mă pe mine, cheamă-mă pe mine într-o zi și stai de vorbă cu mine, Vela și îți explic eu tot ce se întâmplă în departamentele tale de poliție. Eu am cunoscut din 1980 până în anul 2020 cei mai mari polițiști din România, începând cu Tata Nițu. Întreabă-l pe Cristi Gheorghe care a fost șeful serviciului Judiciar și acum e la Crimă Organizată, cine e Gongoi ăsta? Și ai să vezi că eu, într-adevăr, am avut schimb de opinii, schimb de păreri cu toți marii lideri ai poliției din România, dar fără a fi sifon.

Marcel Vela
Ministrul Marcel Vela, cu ochii pe clanuri[Sursa foto: Adevărul]

Dacă vrei despre departamentul ăsta al Poliției Capitalei, întreabă-mă pe mine, domnul Vela, că îți spun eu. Niște... care se vând pe 200 de dolari.(...) Sau unul dintre ei, pe care-l cunosc eu de acolo, pentru o bucată de..., ce a reușit ăsta să facă, că trăia cu o prostituată de la mine de aici, din cartier.

Gongoi: ”Treziți-vă la realitate, nu sunteți Scotland Yard și nici FBI”

Treziți-vă, bă, la realitate, nu sunteți de la Scotland Yard, nu sunteți de la FBI. Voi sunteți niște... de milițieni, mă! Ce antiterorism? Câți oameni cu bombe ați descoperit voi în România? Că au aruncat câteva clădiri în aer, mă? Băi Vela, sau oricare, de la SRI, de unde sunteți voi, ce mari teroriști ați găsit voi, câte clădiri au explodat? Câte atentate au executat țiganii cum execută magrebienii la Paris și la Londra? Atunci spune-mi mie, băi Gongoi, du-te... de țigan analfabet, uite ce fac țiganii tăi! Păi dacă se bat doi jegoși, doi ciobani, un cioban și un țigan... s-au bătut clanurile între ele? Tu-i ridici la rang de clan?”, a spus Viorel Gongoi într-un live pe contul lui de socializare.

Cine e Viorel Motoi, alias Gongoi?

Gongoi
Viorel Gongoi, liderl al comunității rome

Viorel Motoi, supranumit Gongoi, este unul dintre liderii acceptați și respectați ai comunității rome din România. Vorel este fiul Mariei Motoi, cunoscută sub numele de ”mama Omida”, cea mai puternică vrăjitoare din țară, care a murit în anul 1995. Viorel Gongoi este cunoscut în comunitate ca ”judecător de stabor”, o instanță paralelă care funcționează ca o curte de mediere în cazurile de conflicte între romi. Viorel Gongoi a fost și la înmormânatrea șefului clanului Duduianu și chiar a dat interviu unei televiziuni, recomandându-se ”unchiul lui Emi Pian”.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Rata de promovare la BAC, o pistă falsă pentru învățământul românesc? Daniel Funeriu, fost Ministru al Educației: „Este mult sub nivelul examenelor din Franța sau Germania” |...

Casa părintească a lui Arsenie Boca, scoasă la vânzare. Câți bani se cere pentru acest "colț de Rai" din Hunedoara

Pirații există! Un navigator român i-a filmat în timp ce îi atacă vasul: „Sunt înarmați și trag”

7 zodii vor avea parte de schimbări dure dar necesare astăzi. Ce se întâmplă cu restul zodiilor

S-a anunțat AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! Vestea cumplită venită chiar de la Kremlin: O catastrofă completă

Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă

Giganții care l-au umilit pe Putin. Vestiții hackeri ruși, făcuți inofensivi

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies