Urmează nunta anului! Bianca Drăgușanu i-a spus DA lui Alex Bodi, la câteva zile după despărțire. Prima declarație a blondinei, după ce a primit inelul

Biaca Drăgușanu și Alex Bodi s-au logodit. La câetva zile după despărțire, afacersitul i-a pus divei inelul dpe deget, iar ea a acceptat să devină soția lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formeză unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Frumoasa blodină și bărbatul de care s-a îndrăgostit în urmă cu aproape un an s-au despărțit de nenumărate ori, de fiecare dată spunând că nu au de gând să se mai împace.

Chiar luna aceasta blondina și afaceristul s-au despărțit de două ori. Nici această ultimă despărțire nu a durat prea mult pentru că, din indiciile date de diva blondă pe pagina ei de Instagram, ea s-ar fi logodit cu Alex Bodi.

fara descriere

„30.07. Această zi îmi poate schimba viața”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul unei imagini în care apare cu un inel de logodnă pe mână. Blondina a mai pus și inițialele „AB” în descriere, de la Alex și Bianca, litere pe care și el și ea l-au scris în dreptul fotografiilor cu ei în repetate rânduri.

Dacă frumoas divă și iubtul ei nu se vor despărți din nou, nunta lor ar putea fi una dintre cele mai grandioase evenimente de acest gen din showbiz.

Citeste si: Alex Bodi nu e deranjat că oamenii îl urăsc pentru că e bogat! Iubitul Biancăi Drăguşanu a explicat: „Este atât de palpitant, pentru că ei vor să fii tu!”

Citeste si: Imaginile cu Bianca și Bodi care au șocat turiștii pe plaja din  Mamaia! Cei doi amorezi au stat în poziții interzise minorilor VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

Ce a spus Alex Bodi după ce el și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Alex Bodi și Bianca s-au despărțit în urmă cu dioar câteva zile. Atunci afaceristul a declarat că nu vrea să mai aibă o relație cu ea.

„Nu, nu are Bianca ce să caute cu mine, am lăsat lucrurile clare. De fapt, nu mai avem ce căuta unul cu altul. Ne-om mai întâlni vreodată pe undeva, aia nu pot să zic… Niciodată nu zice: „niciodată”, dar ca și cuplu, nu. Acum nu ne-am certat, cel puțin de data asta, am lăsat lucrurile clare, au fost cât de transparent posibil, am încercat să renunțăm amândoi frumos, fără prea mulți nervi, fără reproș, ne-am încheiat socotelile.

fara descriere

La noi nu era niciodată nimic programat sau forțat, de-aia și ieșeau lucrurile. Suntem impulsivi amândoi, nu ținem cont. Când e de spus ceva, se zice, când e de făcut ceva, se zice. Câteodată prea drastic. Și, îți dai seama: gelozii, lupte, războaie, orgolii. (…) și în urma unei discuții, am căzut de comun acord că e mai ok așa”, a declarat Alex Bodi în cadrul unei intervenții telefonice la Antena Stars.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate