„Va fi puțin greu” Dana Marijuana se mută într-un container, în Vama Veche! Cu cine va trăi în noua locuință Dana Coteanu

Vedete

„Va fi puțin greu” Dana Marijuana se mută într-un container, în Vama Veche! Cu cine va trăi în noua locuință Dana Coteanu

Dana Marijuana se desparte de viața scumpă din București și a decis să se mute într-un container, la malul mării, dar fără iubitul ei. Ce a făcut-o pe artistă să se mute în Vama Veche?

Facturile mult prea mari din Capitală au făcut-o pe Dana Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, să părăsească orașul și să plece în Vama Veche. Dana Coteanu are 49 de ani și trece printr-o serie de schimbări în viața sa. Cântăreața vrea să facă economie, așa că s-a hotărât să se mute la malul mării și să locuiască într-un container. Vedeta nu se va muta singură în noua sa locuință, ci alături de fiica ei cea mică. În schimb, artista a dezvăluit că iubitul ei nu o va însoți pentru că va fi ocupat la locul de muncă, dar cei doi îndrăgostiți vor face naveta pentru a petrece timp împreună. 

Dana Coteanu a luat decizia de a părăsi Capitala și de a se muta în Vama Veche, cel puțin pentru o perioadă, acolo unde deține un teren de 300 de metri. Artista a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a declarat că își lasă casa din București pentru a locui pe plajă, într-un container. Totuși, aceasta a dezvăluit că celebrul container în care se va muta este unul destul de mare, cât un apartament cu trei camera, în care Dana Marijuana își așteaptă și prietenii.

Ea nu va fi însoțită de iubitul ei, care va rămâne în București pentru a lucra, dar cei doi vor face naveta periodic pentru a se întâlni.

„Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici. Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare.

O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei.  Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu trei camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”  a declarat Dana Marijuana pentru impact.ro.

Citește și: Dana Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, și-a schimbat complet viața. Este implicată într-o nouă relație și se gândește la căsătorie

Dana Marijuana nu își mai permite traiul scump din București

Dana Marijuana a declarat că facturile mult prea mari din Capitală au doborât-o și că a luat decizia de a se muta la malul mării, într-un container plasat pe terenul ei. De asemenea, artista a spus că are probleme cu nervii și nu vrea ca acestea să se agraveze din cauza stresului prin care trece în Capitală.

Mutarea vedeti va avea loc chiar în această lună, atunci când ea și fiica ei cea mică vor pleca, cel puțin pentru vara aceasta, în Vama Veche.

„Mă voi muta la jumătatea lunii iunie. Nu mai pot cu stresul din București. Facturile m-au omorât! Nu mai pot! Din cauza asta plec, ca să scap de stresul ăsta. Eu am problemele mele cu nervii, aș vrea să fiu mai liniștită, să nu mai fi u stresată” , a

mai declarat cântăreața.

Citește și: Dana Marijuana a luat o hotărâre drastică pentru a reuși să ducă un trai decent. Ce a ajuns să facă artista pentru bani: „Dacă vor pentru 100 de euro”

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Dana Marijuana iubește din nou, după moartea fostului iubit

Anul trecut, Dana Marijuana și-a pierdut iubitul, care s-a stins din viață într-un mod neașteptat. Daniel Burlacu, iubitul Danei, era sportiv de performanță și a murit după ce a căzut pe scări și s-a lovit la cap. Cântăreața a suferit foarte mult după pierderea iubitului, însă acum a răsărit soarele pe strada ei. Dana Marijuana iubește din nou și se gândește și la căsătorie alături de noul iubit. Cei doi locuiesc împreună de ceva timp și sunt foarte fericiți.

„În sfârșit acum sunt bine! Slavă Domnului. Ne dorim în continuare să ne căsătorim, nu s-a schimbat nimic din planurile noastre pentru viitor. Acum m-am așezat la casa mea, sunt bine. Nu mai am nici acel local din Centrul Vechi, l-am închis, vreau să revin să fac bijuterii, să mă fac creatoare de bijuterii. M-am mutat împreună cu iubitul meu și ne este foarte bine.  Nu gătește nimeni în casă, nici eu, nici el, momentan doar ne cumpărăm mâncare”,  a spus Dana Marijuana acum câteva luni pentru  Click!.

Citește și: "E ca și copilul meu" Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și-a găsit o nouă familie? Cum a ajuns David Pușcaș să se apropie de Dana Marijuana: "Îl sfătuiesc când are probleme, sunt și mama lui"