Vă mai aduceți aminte de Diana Iguana, bomba sexy care l-a părăsit pe Liviu Vârciu? Acum culege premiu după premiu, în America! Dezvăluiri exclusive

Dacă Liviu Vârciu face ravagii pe platformele de streaming în filmul ”Zăpadă, Ceai și Dragoste”, o fostă iubită de-a lui culege premiu după premiu la festivalurile internaționale de film, în calitate de regizor.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Diana Andreea Ștefănescu este numele tinerei regizoare despre care lumea filmului vorbește de câțiva ani încoace. Pentru cei familiarizați cu zona de tabloid, ea era cunoscută ca Diana Iguana pe vremea când era iubita lui Liviu Vârciu.

Diana, prima iubită a lui Liviu Vârciu după divorțul de Adelina Pestrițu

Diana a ajuns în atenția presei în anul 2010, când ea și Liviu Vârciu au avut o scurtă relație, încheiată și cu ceva scandal. Nu au stat foarte mult împreună, însă toată lumea a fost cu ochii pe povestea lor pentru că era prima iubită pe care Liviu și-o făcea după divorțul de Adelina Pestrițu. Porecla i se trăgea de la o iguană tatuată pe brațul drept, dar încă de la acea vreme, Diana avertiza că oamenii au judecat-o greșit doar prin prisma acestei relații.

Diana Ștefănescu

Diana Ștefănescu, acum

Diana Ștefănescu

Diana Ștefănescu, în urmă cu 11 ani

”Nicidecum nu mi-am dorit să ajung cunoscută în acest fel... Eu cred enorm în destin... Așa a fost să fie, asta mi-a fost soarta. Oricum, ceea ce vreau eu să fac în viață nu se potrivește deloc cu această relație pe care am avut-o.

Aș fi putut să mă lipsesc de ea dar nu am făcut-o, dovadă că mi-a plăcut și mie... până la un punct”, a explicat Diana într-un interviu de acum 11 ani.

Citeste si: Liviu Vârciu a rămas cu probleme serioase de sănătate după infecția cu coronavirus: „La plămâni au ramans niște punctulețe mici...”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Diana face scurt-metraje și cucerește premii

Iar timpul i-a dat dreptate într-o oarecare măsură tinerei. Astăzi, Diana Ștefănescu este considerată una dintre cele mai talentate regizoare din noul val, specializată în scurt-metraje. În unele și joacă rolul principal. Are 7 astfel de producții în portofoliu și altele 3 care urmează să se lanseze.

Diana Ștefănescu

Diana Ștefănescu are succes ca regizoare

Filmul de scurt-metraj ”Be(you)tiful” i-a adus medalii de aur la: Accolade Competition (Statele Unite), Best Shorts Competition (Statele Unite), Holywood Boulevard Film Festival (SUA)

dar și două nominalizări la Los Angeles Independent Film Festival. De asemenea, ”Nihil Sine Deo”, un alt scurt-metraj produs în 2017 i-a adus aurul la Chelsea Film Festival, și nominalizări la Oxaca FilmFest (Mexic) și și Olympus Film Festival (SUA).

Citeste si: Liviu Vârciu, simptome grave abia după ce-a făcut COVID: "Ficatul e praf, am o pată pe plămân" Ambulanța a ajuns acasă la el!

A fost eleva lui teo Trandafir

Diana Ștefănescu s-a născut la Iași, în 1984 și este nepoata lui Boris Crăciun (scriitor și corespondent de radio și televiziune) și a Aurorei Crăciun (director de universitate și profesoară de literatură). Prima experiență cu televiziunea a avut-o la Antena 1 Ploiești, unde a lucrat după ce a absolvit facultatea de jurnalism. Ulterior, ea a urmat o școală de televiziune unde a avut profesoari precum: Teo Trandafir, Sandra Stoicescu sau Vlad Ionescu. Ulterior, a absolvit și cursurile Academiei Daneze de Film și Actorie, după care a jucat în câteva producții în Danemarca și România.

Diana Ștefănescu

Diana Iguana și Liviu Vârciu au avut o relație după divorțul actorului de Adelina Pestrițu

La sfârșitul lunii trecute, ea a lansat cel mai nou film de scurt-metraj intitulat ”Tinerețe, dulce bătrânețe”, în care joacă: Rodica Popescu-Bitănescu, Eduard Adam, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Veronica Cosoi, Irina Colban, etc

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andrei Ștefănescu, mărturisiri despre relația de prietenie cu LIviu Vârciu și despre divorț! "Este o experiență care, dacă nu te omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața...

Ce planuri de nuntă au Liviu Vârciu și Anda Călin? Iubita cântărețului a dat toate detaliile

EXCLUSIV! Liviu Vârciu și Anda Călin, petrecere de lux în cinstea băiatului. WoWbiz.ro a aflat detalii despre eveniment și invitați

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies