Va mai amintiti de “Abramburica”? Era "minciuna" pe langa actualul ministru al educatiei, care pare adevaratul “Abramburel”

Ecaterina Andronescu a fost ministrul educatiei cu unul dintre cele mai lungi mandate, iar in perioada ei invatamantul a fost abramburit de tot, astfel incat Androneasca si-a capatat porecla de “Abramburica”. Ceea ce se intampla acum in scoli este insa mult mai... abramburit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereRemus Pricopie, actualul ministru al educatieiRemus Pricopie, actualul ministru al Educatiei, ar putea sa fie numit un “Abramburel” mai mare decat Ecaterina Andronescu. Pana acum nu s-a intamplat ca elevii sa inceapa scoala fara sa aiba manuale si nici ca un student sa nu aiba diploma de bacalaureat. A reusit insa Remus Pricopie.

Pentru prima data, elevii din clasa I si a II-a nu au manuale - conform promisiunilor reprezentantilor ministerului acestea, vor fi distribuie pana la sfarsitul semestrului. Conform programei scolare, elevii din clasele primare au tot mai mult de invatat si tot mai multe materii, insa pentru liceu, se vrea simplificarea materiei.

Si daca examenul de bacalaureat a fost tot mai greu de trecut de absolventii de liceu, sub comanda ministrului Pricopie s-a mai reusit o performanta: studentii fara Bac. Astfel, exista mai multe facultatii din tara care au programe de studii pentru tinerii care nu au trecut examenul de bacalaureat.

Si ca sa ne dam seama cat de “Abramburel” este seful Educatiei, saptamana trecuta, intr-un interviu TV, Pricopie a spus fara sa aiba vreo umbra de indoiala ca Romulus si Remus au fost gasiti intr-un cuib de o vulpe. Iar dupa ce a fost incurcat de cultura generala, ministrul nostru a dovedit ca nici la limba romana nu sta prea bine. La sfarsitul discursului tinut la o scoala din Capitala, la deschiderea anului scolar, Remus Pricopie a gafat din nou: “Interventia mea se opreste aici, aproape se opreste aici, nu inainte de a va spune dumneavoastra, copiilor si parintilor, ca aveti una dintre cea mai frumoasa scoala din Bucuresti", a spus Remus Pricopie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate