Va sarbatori la munca! Cosmina Pasarin produce 4.000 de euro de Craciun!

Cosmina Pasarin este una dintre putinele vedete care muncesc chiar si in ziua de Craciun. Bruneta are programate evenimentele chiar din noiembrie!

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereCosmina Pasarin sarbatoreste Craciunul prin munca! Jobul de MC ii aduce o groaza de bani, dar trebuie sa se si sacrifice uneori. Bruneta a ales sa munceasca in acest sfarsit de an, asa ca pe 24 si 25 decembrie ea va prezenta patru evenimente, doua dintre ele fiind in Capitala, iar celelalte doua in tara. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca, pentru aceste evenimente, bruneta va fi remunerata cu aproximativ 4.000 de euro. Probabil unul din motivele pentru care a acceptat sa munceasca a fost faptul ca iubitul ei nu sarbatoreste Craciunul, pentru ca arab.

“Anul acesta de Craciun voi fi plecata de acasa. Am mai multe evenimente pe care le voi prezenta, dar stiam asta din noiembrie, asa ca m-am obisnuit cu ideea”, a declarat bruneta pentru WOWbiz.ro.

Anul 2012 a fost unul extrem de bun pentru Cosmina, caci a strabatut tara in lung si-n lat pentru a prezenta evenimente, ea ajunge sa castige chiar si 2.000-3.000 de euro pe saptamana. Pe weekend, vedeta parcurge, in total, in jur de 1.500 de kilometri pentru a ajunge din Capitala in locatiile in care este invitata si inapoi. fara descriereDin luna octombrie, Cosmina nu a mai avut nici un weekend liber, insa nu se plange de acest lucru, caci isi ia iubitul arab peste tot cu ea.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate