LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Va vine sa credeti? In avionul lui Tiriac nu ai voie sa urci incaltat! Pana si lui Ilie Nastase, Tiriac “i-a dat papucii”!

Ilie Nastase si Ion Tiriac sunt doua dintre numele de legenda ale sportului romanesc, care au scris istorie in tenis. Sunt prieteni de-o viata, se tachineaza reciproc ori de cate ori se intalnesc, dar intre ei exista un respect fantastic. Chiar daca Ion il mai descalta cateodata pe Ilie!

Distribuie pe:

fara descriereCum Tiriac a ajuns astazi unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania, avand, printre altele, si o companie aviatica, Ilie Nastase a zburat de nenumarate ori cu avioanele care se afla in proprietatea bunului sau prieten. Ilie a dezvaluit, in premiera, pentru WOWbiz.ro, ce reguli stricte impune Tiriac in avioanele sale. "Ori de cate ori am zburat cu avioanele lui, m-a pus sa ma descalt. Am stat in papuci! A fost pentru prima data in viata mea cand cineva mi-a cerut sa port papuci la urcarea in avion!”, ne-a declarat Ilie Nastase, care a oferit si amanunte inedite despre cum arata interiorul unui astfel de avion. “Este un adevarat lux. Totul este facut cu bun gust. Exista chiar si o canapea care se transforma in pat”, a mai spus Nastase.fara descriereUn lucru intarit si de fotografiile care-i infatiseaza pe Ilie Nastase si logodnica acestuia, Brigitte Sfat, la bordul avionului magnatului roman. Intrebat daca s-a temut vreodata sa zboare cu avionul bunului sau prieten, pilotat chiar de catre acesta, Nastase a fost foarte categoric: “Ion este un pilot foarte bun. Chiar daca mai faceam eu glume pe seama lui, va pot spune ca as merge cu el ca pilot si la capatul lumii”, a incheiat Ilie.fara descrierefara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate