Va vine sa credeti? Viorel Paunescu, presedintele de onoare al Stelei, stie sa prepare cozonaci ca la mama acasa, dar si mancaruri care au fost apreciate de capetele incoronate ale lumii!

Viorel Paunescu, presedintele de onoare al Stelei, se pricepe nu numai la sport, dar si la gastronomie.

Distribuie pe:

 

fara descriereViorel Paunescu, presedintele de onoare al Stelei, considerat de toata lumea seniorul turismului romanesc, a acceptat sa dezvaluie pentru WOWbiz.ro, doua dintre secretele sale total necunoscute de publicul larg.  In copilarie, Paunescu a invatat sa prepare cei mai gustosi cozonaci, dupa o reteta data chiar de mama lui. “Mi-a placut, din copilarie, sa stau langa mama si sa invat sa gatesc. Imi aduc aminte ca, inainte de Craciun, nu ieseam ore bune din bucatarie, o ajutam sa prepare cozonacul. Asa am invatat ca un aluat care nu este batut bine nu are cum sa creasca pentru a fi pus apoi la copt. Tot de la mama am invatat foarte multe retete de mancaruri  care mi-au folosit in viata”, a explicat Viorel Paunescu pentru WOWbiz.ro. Asa se face ca pe vremea cand era patronul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri din Bucuresti, Paunescu se ocupa personal de organizarea unor mese, dar si de supravegherea conceperii unor meniuri pentru capetele incoronate ale lumii. “Am organizat astfel de mese pentru Regina Olandei, Regele Spaniei, primul-ministru italian Silvio Berlusconi, multe alte personalitati poltice si nu numai”, a mai spus cunoscutul om de afaceri.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate