Stiri

Vacanță de coșmar, din cauza unei ținute! A fost dată jos din avion, pentru că s-a îmbrăcat AȘA

O tânără a iscat un adevărat război din cauza ținutei pe care a ales să o poarte în avion pentru a ajunge în vacanță. Ce deznodământ a avut aceastp poveste.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Vacanța unei tinere în vârstă de 21 de ani s-a transformat într-un adevărat coșmar din cauza unei ținute pe care a ales să o poarte în călătoria sa.

Emily O'Connor din Marea Britanie zbura de la Birmingham spre Tenerife, atunci când angajații companiei aeriene cu care zbura au considerat că ținuta sa este nepotrivită pentru călătorie.

Citeste si: Imagini halucinante din Casa Puterea Dragostei: Adrian a sărit să o lovească pe Bianca. Ce s-a întâmplat

Citeste si: Șocant! Medicii au fost chemați să salveze un băiețel înecat, în vârstă de 5 ani! Ce s-a întâmplat după două ore

Citeste si: Emoționant! Mai mulți bolnavi de cancer, ultimele cuvinte înainte să moară: „La revedere, mamă”

Aceștia au rugat-o pe Emily să se acopere, în caz contrar va fi dată jos din avion. Situația a degenerat rapid.

Angajații companiei aeriene nu au apreciat deloc ținuta lui Emily, care era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni largi, iar pentru partea de sus a ales o bustieră neagră. Pentru că nu i s-a părut că este îmbrăcată nepotrivit, britanica a decis să se apere și a dezvăluit că nu a jignit pe nimeni purtând această ținută. Cu toate acestea, un pasager a strigat la ea și a jignit-o.

„Taci din gura, femeie patetica", a țipat bărbatul către Emily, de față cu toată lumea.


În cele din urmă, verișoara lui Emily a ajutat-o. I-a dat o jachetă să se acopere, iar situația s-a calmat. Cele două au observat că patru oameni de de la securitate erau pregătiți să o ia pe sus cu tot cu bagaj.

Ce spune compania aeriană despre acest scandal

„Avionul nu a plecat până când nu m-am acoperit. Au făcut comentarii la microfon despre mine și m-au lăsat să tremur și supărată", a postat Emily pe Twitter.

Ea a făcut și un sondaj, iar 85% din cei care au votat i-au scris tinerei că îmbrăcămintea ei era decentă și că nu trebuia să se ajungă la această situație.

Linia aeriana a dat și un comunicat în care a criticat modul în care angajații companiei au abordat problema.

„Situatia putea fi tratată mai bine. Clienții cu ținuta nepotrivită nu vor avea voie să călătorească dacă nu își schimbă ținuta, iar dacă aceștia nu au această posibilitate, vor fi dați jos din avion", a spus un reprezentant al companiei.

 

Galerie foto