Vadim il calca in picioare pe fostul iubit al Moculeascai: "Iti sta mintea-n loc ce vant de sifilis sufla prin scafarliile unor paraziti sociali! Marin e un spermatozoid"

Vestea ca fostul iubit al Marianei Moculescu, Cristi Marin, s-a facut gigolo nu l-a lasat indiferent nici pe Corneliu Vadim Tudor. Ultimul numar al revistei "Romania Mare" a publicat un comentariu extrem de acid la adresa celui care face sex cu femei in schimbul a 500 de euro pe ora.

Distribuie pe:

fara descriere

In revista pe care europarlamentarul o pastoreste de mai bine de 20 de ani, "Romania Mare", a fost publicat un mic comentariu despre Marin, semnat cu pseudonimul Alcibiade, in cadrul rubricii "Saptamana pe scurt".

fara descriere

"Mai tineti minte cine e Cristi Marin? Nu mai tineti, fireste, fiindca individul nu e, de fapt, nimeni. Adica ceva-ceva ar fi el: un bolnav mintal, chelios si urat in draci, despre care fosta nevasta a lui Horia Moculescu zicea ca a drogat-o si a sechestrat-o. In replica, spermatozoidul a zis: „Mariana are o gelozie patologica, trebuie pusa in camasa de forta“. Ce credeti ca a facut cacaciosul asta?: „Fostul iubit al Moculeascai face sex pe 500 de euro pe ora. Cristi Marin isi ofera serviciile sexuale doamnelor generoase, ca sa-i plateasca Marianei datoriile la casa“. E clar, s-a dat drumul la nebuni! Imbecilul asta congenital chiar crede ca se uita cineva la el, ba chiar il si plateste, cu 500 de euro pe ora – ca sa faca ce? Iti sta mintea-n loc ce vant de sifilis sufla prin scafarliile unor paraziti sociali, care nu mai stiu ce sa scorneasca pentru a fi bagati in seama", noteaza "Romania Mare".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate