Vadim Tudor neaga acuzatia de viol: "Oana inventeaza o poveste sifilitica! A stat doar doua trei minute la mine, atat"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Dupa ce Oana l-a acuzat ca ar fi incercat sa o violeze, Vadim Tudor a iesit in aparare! Politicianul spune ca intreaga poveste este o minciuna si ca o va da pe fosta sotie a lui Pepe in judecata.

“Nu vreau sa vorbesc despre toate minciunile debitate de toate persoanele plecate cu sorcova. Eu nu am mai ras de mult cu atata pofta. Este o minciuna ridicola pentru care o voi da in judecata rapid. Asa a facut si cu vrajitoarele. Asa a zis si despre Ilie Nastase si de Adi Mutu si au negat oamenii. Pe urma, distinsa coana ma-sa nu a reusit sa ma calce cu masina. Noroc ca eu nu am violente fizice”, a explicat Corneliu Vadim Tudor pentru Antena 1.

Corneliu Vadim Tudor a declarat ca in 2008, Oana a venit la el pentru a ii cere ajutorul si ca au stat impreuna doar 3 minute, dupa care aceasta a plecat la fel cum a venit: linistita.

"Oana inventeaza o poveste sifilitica. Eu eram vicepresedinte al Senatului Romaniei in 2008 si am primit-o in audienta ca sa o trimit la Chiliman. Avea o problema cu casa. Pe urma a venit la mine ea, sa o vada Chiliman. Ea stat doar doua trei minute la mine, atat.  A iesit civilizat, si-a luat la revedere si a plecat. Este posibil sa se ajunga cu dementa aici? Voi incepe demersurile ca in nomenclatorul de profesii din Romania sa fie si profesia de scandalagioaca”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate