Vadim Tudor, premonitii inainte de moarte?! Lidia: "Si-a visat inmormantarea. Un politician in sicriu, imbracat in alb"

Vadim Tudor a avut o serie de promonitii inainte de moarte. Lidia a povestit intr-o emisiune TV despre visele pe care le avea tatal sau.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Fiica lui Vadim Tudor sustine ca acesta si-a visat chiar si inmormantarea, doar ca nu stia ca este vorba despre el. A visat un politician in sicriu, carat pe brate de o multime de oameni. 
 
"Tata avea niste vise, sa zicem, mai puternice, in care i se aratau intamplari din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat in sicriu si el participa la inmormantarea lui. A visat-o pe mama lui fara o masea. De fiecare data cand ii aparea mama lui in vis, stia ca se va intampla ceva rau. Cred ca si la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o. 
 

 

 
Si-a visat si inmormantarea. O multime de oameni duceau pe brate un politician imbracat in alb. Nu stia ca era el. Noi de visul asta n-am stiut. Ne-a povestit altcineva. Il marcau visele astea. Credea in visele acestea pentru ca le-a simtit pe pielea lui. Eu n-am avut niciodata astfel de vise pana sa moara el. Visele cu el imi arata ceva. Si stiu sigur, ca am verificat" a explicat Lidia Vadim.
 
 
"Primul vis cu el a fost dupa sase luni. Mama il viseaza aproape in fiecare noapte. Primul vis era ca eram la o biserica, iar era pe patul de spital, exact asa cum l-am lasat. S-a ridicat pe marginea patului si m-a intrebat cum mai merg lucrurile, cum ma descurc cu procesele. Ma gandeam, 'Ce bine ca ma intreaba lucrurile astea reale'. A avut un vis inainte sa moara regina Ana. Eram in curtea Manastirii de la Curtea de Arges, era multa lume, multa presa. Dintre ei, a aparut si tata. Am ajuns la el si l-am tinut de mana.
 
Apoi, am intrat intr-un fel de castel si am stat de vorba. Ma intrebam ce cautam noi la Curtea de Arges, dupa care a murit Regina Ana, dupa o luna. Dupa, eram la mormantul lui, impodobit. Si pe mormant erau panglici tricolore care formau numarul 18. N-am aflat nici pana in ziua de astazi ce au insemnat. Este singurul vis care nu s-a intamplat inca" a adaugat aceasta.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate