Vaduva celui mai bogat roman vrea sa lichideze toate afacerile sotului! Veronica incearca sa scape de proprietatile din orasul natal al lui Iosif Constantin Dragan! Singura oferta este din partea unor romi bogati!

Veronica Gusa de Dragan, vaduva miliardarului Iosif Constantin Dragan, vrea sa vanda toate proprietatile din Lugoj, orasul natal al acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereIosif Constantin Dragan si sotia VeronicaIosif Constantin Dragan a facut bani din afaceri cu gaz petrolier, edituri si imobiliare, iar in 2006 a fost desemnat drept “Cel mai bogat roman” de revista Capital, cu o avere estimata la 1,3-1,6 miliarde de dolari. Dragan, care a murit in 2008, la 91 de ani, s-a nascut la Lugoj si a achizitionat, de-a lungul timpului, mai multe proprietati in orasul sau natal. Se pare ca vaduva miliardarului, Veronica Gusa de Dragan, care traieste la Palma de Mallorca, vrea acum sa le instraineze. Ea ar fi vandut deja mai multe imobile, televiziunea si radioul local, pe care sotul sau le detinea, dar mai sunt proprietati de pe urma carora se mai pot scoate bani. fara descriereSediul fundatiei Dragan din Lugoj Surse bine informate din Lugoj, citate de lugojonline.ro, sustin ca Veronica Gusa de Dragan vrea sa vanda, cu 500.000 de euro, casa de pe strada 20 decembrie, dar ca singura contraoferta a venit din partea unor romi bogati, care vor sa plateasca doar 300.000 de euro. Marele pot este reprezentat insa de o cladire, cu un teren aferent, de pe Calea Timisoarei, evaluata la nu mai putin de doua milioane de dolari, dar deocamdata nu a aparut nici un potential cumparator. Problemele pe care le intampina in Lugoj vaduva lui Iosif Constantin Dragan s-au acutizat recent, Veronica descoperind ca angajatii fundatiei din oras i-au furat din conturi circa 100.000 de lei!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate