Văduva lui Cornel Patrichi e chemată în fața judecătorilor! Vezi motivul pentru care Cornelia a cerut să fie parte în proces!

Văduva lui Cornel Patrichi e chemată în fața judecătorilor, Cornelia intervenind într-un proces dintre două firme de asigurări.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Văduva lui Cornel Patrichi e chemată în fața judecătorilor de la Judecătoria Buftea. Numele Corneliei Patrichi apare ca „intervenient” într-un dosar înregistrat pe 21 mai 2020, al cărui obiect este „acțiune în regres”.

Ca reclamant figurează o societate din domeniul asigurărilor, în timp ce pârât este o alta din același domeniu. Nu a fost stabilit, încă, primul termen al procesului.( vezi ce mesaj dur i-a trimis Cornelia Patrichi lui Alexandru Cumpănașu)

Citeste si: Gigi Becali, gest de suflet pentru Cornel Patrichi! I-a dat loc de veci in cimitirul sau din Pipera langa lac dupa ce autoritatile au spus familiei ca nu e loc pe aleea celebritatilor de la Bellu

Citeste si: Cornelia Patrichi, din nou în doliu: "Te-ai grăbit"

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Ce a aparut sub crucea mormantului lui Cornel Patrichi: "Eu nu sunt aici"

Conform site-urilor juridice, acțiunea în regres este o acţiune civilă la dispoziţia celui care a fost obligat la plată ori a efectuat-o pentru o altă persoană, urmărind înapoierea de către aceasta a sumei care potrivit legii este în sarcina ei (de ex.:

acţiune în regres a debitorului solidar împotriva codebitorilor pentru partea de datorie, a garantului împotriva debitorului principal).

Văduva lui Cornel Patrichi e chemată în fața judecătorilor. A cerut să devină parte în proces

Intervenientul devine parte în proces numai după admiterea în principiu a cererii sale. Intervenientul va prelua procedura în starea în care se află în momentul admiterii intervenției, dar va putea solicita administrarea de probe prin cererea de intervenție sau cel mai târziu până la primul termen de judecată ulterior admiterii cererii de intervenție.

Actele de procedură ulterioare vor fi îndeplinite și față de el. În cazul intervenției principale, după admiterea în principiu, instanța va stabili un termen în care trebuie depusă întâmpinarea.

WOWbiz.ro a relatat că vaduva celebrului coregraf Cornel Patrichi, care a murit pe 5 aprilie 2016, la 72 de ani, a fost implicată într-un alt proces, legat de pensia pe care o primește de la Statul Român. Cornelia Patrichi a dat in judecata Casa Judeteana de Pensii Ilfov, obiectul dosarului fiind „contestaţie privind alte drepturi de asigurări sociale”. 

Văduva lui Cornel Patrichi e chemată în fața judecătorilor. A pierdut procesul pentru mărirea pensiei

„Cand ma gandesc ca mie mi-au oprit indemnizatia de liber profesionist (de 363 lei) pentru ca am depasit venitul lunar de 1250 de lei cu cativa „gologani”. Nu vor sa-mi dea drepturile de la UCIMR, unde sant membra de aproape 10 ani, cu cotizatia la zi, pe motiv ca am optat pentru pensia de 50% a lui Cornel”, a postat, la un moment dat, vaduva lui Cornel Patrichi. Ea a dezvaluit ca a preferat sa incaseze pensia de urmas a acestuia, adica jumatate din cat primea celebrul coregraf, renuntand la pensia sa.

Ea si-a dorit ca statul sa ii plateasca din nou indemnizatia, dar a pierdut procesul.  „Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.04.2018”, se arata in hotararea judecatorilor de la Tribunalul Ilfov. Cornelia Patrichi nu a facut apel, astfel ca a ramas cu aceeasi pensie de aproximativ 1.300 de lei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Văduva lui Cornel Patrichi nu a mai putut ajunge la mormântul regretului dansator la patru ani de la moartea lui! Femeia este ”prizonieră” în Italia din cauza coronavirusului,...

Cornelia Patrichi se consideră păcălită de Statul român pentru că a crezut că Ministerul Culturii îi va mări pensia: „Mă gândesc acum cât eram de fraieră să cred în ajutorul lor!”

Vaduva lui Patrichi a parasit Romania! Ce se întâmplă în aceste momente în casa regretatului coregraf! Cine s-a mutat acolo în locul soţiei EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, despre reușitele sale în viață: „Adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții”

Anamaria Prodan, în stare de şoc! Decizie radicală a agentului FIFA. Nu s-a mai uitat înapoi

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

EXPLOZIV. „Harry nu este fiul prințului Charles”. Criminalistul care a făcut public totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies