Văduva lui Cristian Ţopescu arată senzaţional la 52 de ani! Uite cât de elegantă este Christel îmbrăcată într-o tunică mov!

Telespectatorii au văzut că văduva lui Cristian Ţopescu arată senzaţional la 52 de ani.

Autor: Matei Vaihan

E clar că văduva lui Cristian Ţopescu arată senzaţional la 52 de ani. Christel Ungar, şefa secţiei germane a departamentului emisiuni pentru minorităţi din cadrul TVR, a apărut pe sticlă recent, deşi lucrul acesta nu se întâmplă prea des.

Văduva lui Cristian Ţopescu arată senzaţional la 52 de ani. Christel a prezentat emisiunea "Akzente"

Christel a prezentat emisiunea "Akzente", iar apariţia ei a fost una extrem de elegantă. Îmbrăcată într-o tunică mov, cu nasturi aurii, şi cu o coafură tinerească, Christel Ungar Ţopescu a atras complimentele telespectatorilor.( vezi cum arăta Christel în tinereţe)

Văduva lui Cristian Ţopescu arată senzaţional la 52 de ani. I-a dăruit un fiu comentatorului

Din poze se vede că văduva lui Cristian Ţopescu arată senzaţional la 52 de ani. Marele comentator sportiv Cristian Ţopescu a încetat din viaţă pe 15 mai 2018, la 81 de ani. Christel şi Cristian Ţopescu s-au căsătorit în 1997, ei având un fiu, pe Felix Sebastian, în vârstă de 19 ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O noua lovitura pentru vaduva lui Cristian Topescu! Vezi cu cat i s-au micsorat veniturile lunare lui Christel! EXCLUSIV

Tudor Chirila, dezvaluiri neasteptate despre ultima perioada din viata lui Cristian Topescu: "Fara sa vrea, inainte de moarte..."

Cristian Topescu a fost dat in judecata de un cetatean grec! Vezi motivul pentru care celebrul comentator a fost plimbat 4 ani prin tribunale!

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Va fi INTERZIS. Noi restricții intră în vigoare în București. Ce nu vor mai putea face de acum bucureștenii

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Apocalipsa Zombi, un scenariu care nu mai pare doar fantezie. În SUA se fac pregătiri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies