Vaduva lui Cristian Topescu e din nou in doliu: "O parte din istoria noastra a disparut odata cu el!”

Dupa moartea lui Paul Philippi, unul din cei mai cunoscuti etnici germani din Romania, vaduva lui Cristian Topescu e din nou in doliu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Dupa ce, pe 15 mai, sotul ei a decedat, la 81 de ani, vaduva lui Cristian Topescu e din nou in doliu. Christel Topescu Ungar, membru in Consiliul de Administratie al TVR si sef al sectiei de limba germana, este foarte afectata de disparitia dr. Paul Philippi, care a murit pe 28 iulie, la 94 de ani. (vezi ce salariu are Christel Topescu)

Vaduva lui Cristian Topescu e din nou in doliu. A fost o apropiata a lui Paul Philippi

Teologul, istoricul si politicianul dr. Paul Philippi s-a nascut pe 21 noiembrie 1923 si a fost unul din cei mai de semana membrii ai comunitatii germanilor din Romania, din care face parte si Christel Topescu. De altfel, cei doi ai fost prieteni apropiati.

Vaduva lui Cristian Topescu e din nou in doliu. Philippi a fondat Forumul Democrat al Germanilor din Romania

In aceasta perioada, vaduva lui Cristian Topescu e din nou in doliu. „O parte din istoria noastra a disparut odata cu el!”, le-a transmis Christel apropiatilor ei despre Philippi, care a fost membru fondator al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR). Christel a anunta ca TVR va difuza, in aceasta saptamana, o emisiune in memoria lui Philippi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate