Văduva lui Cristian Țopescu, mesaj emoționant: ”Ar fi fost ziua lui. Ne gândim la el!”

Marele comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață pe 15 mai 2018, la 81 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Marele comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață pe 15 mai 2018, la 81 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă. Ultima soție lui Țopescu, Christel Ungar, realizatoarea emisiunii în limba germană de la TVR, și-a amintit pe 26 martie că fostul ei soț și-ar fi aniversat atunci ziua de naștere și a postat un mesaj emoționant în amintirea lui.

Citeste si: Andreea Berecleanu îi roagă pe oameni să adopte ultimul căţel rămas părăsit al Cristinei Ţopescu: „Sisi aşteaptă un stăpân care să o ocrotească exact aşa cum a făcut-o Cristina”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Câinii care au vegheat la căpătâiul Cristinei Ţopescu sunt traumatizaţi! “Cățelușele Bonnie și Sissi fac terapie de reintegrare după șocul suferit la moartea vedetei" FOTO

Ar fi fost ziua lui! Ne gândim la el”, a scris Christel Ungar, femeia care a fost căsătorită vreme de 21 de ani cu marele om de televiziune. Cristian Țopescu a avut 3 copii - Cristina, Cristian și Sebastian, cu trei femei diferite.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Câinii care au vegheat-o pe Cristina Ţopescu nu îşi găsesc stăpâni! Sisi e agresivă, iar Bonnie nu are încredere în oameni! EXCLUSIV

Costin Mărculescu a salvat un câine dintr-un şanţ înzăpezit şi l-a luat definitiv la el acasă: “Este șeful meu și de atunci doarme cu mine în pat”

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Un medic român aruncă bomba despre marele Arnold: ”El spunea că în Austria a folosit Naposim, un medicament făcut de Terapia Cluj!”

A colaborat soţia lui Cristian Ţopescu cu Securitatea? Christel a avut numele conspirativ de “Laura” şi şi-a supravegheat colegii de facultate!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies