Văduva lui Cristian Țopescu, mesaj emoționant: ”Ar fi fost ziua lui. Ne gândim la el!”

Marele comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață pe 15 mai 2018, la 81 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Marele comentator sportiv Cristian Țopescu a încetat din viață pe 15 mai 2018, la 81 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă. Ultima soție lui Țopescu, Christel Ungar, realizatoarea emisiunii în limba germană de la TVR, și-a amintit pe 26 martie că fostul ei soț și-ar fi aniversat atunci ziua de naștere și a postat un mesaj emoționant în amintirea lui.

Citeste si: Andreea Berecleanu îi roagă pe oameni să adopte ultimul căţel rămas părăsit al Cristinei Ţopescu: „Sisi aşteaptă un stăpân care să o ocrotească exact aşa cum a făcut-o Cristina”

Citeste si: Câinii care au vegheat la căpătâiul Cristinei Ţopescu sunt traumatizaţi! “Cățelușele Bonnie și Sissi fac terapie de reintegrare după șocul suferit la moartea vedetei" FOTO

Ar fi fost ziua lui! Ne gândim la el”, a scris Christel Ungar, femeia care a fost căsătorită vreme de 21 de ani cu marele om de televiziune. Cristian Țopescu a avut 3 copii - Cristina, Cristian și Sebastian, cu trei femei diferite.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate